SAVJET Audio & Video
23.11.2017. 11:23:43

PHILIPS TV SERIJE 7502

1/3
2/3
3/3

Upoznajte trenutno najbolji televizor u svojoj klasi

Zapanjujuća kvaliteta slike 4K Ultra HD, nevjerojatna usklađenost s funkcijom Ambilight i ugrađeni zvučnički modul sa subwooferom za potpuni doživljaj kućne zabave. Philipsov novi televizor serije 7502 svojim se je mogućnostima dokazao i na zadnjem veliku neovisnom testu časopisa Monitor, gdje je među desetak konkurenata raznih marki osvojio prestižnu titulu Zlatni Monitor, jer je bio "po svim kriterijima iznad prosjeka".

Tehnologija koja svaki puta iznova oduzima dah: 3-strani Ambilight

Dozvolite da Philipsova jedinstvena tehnologija Ambilight upotpuni vaš ugodan i uređen ambijent. Ambilight značajno proširuje zaslon kako biste bolje uživali pri gledanju – s tri strane televizora emitira se na zid širok snop svjetlosti. Boje, živa slika i napeta radnja događaje sa zaslona proširuju na cijelu dnevnu sobu pa je doživljaj uzbudljiviji, zanimljiviji i stvarniji.

Izuzetan kontrast, oštrina i boje

Novi videostandard High Dynamic Range Premium s poboljšanim načinom uporabe boja i kontrasta omogućuje sasvim novu razinu kućne zabave. Priuštite si uživanje u izvorno bogatim i autentičnim slikama koje vjerno odražavaju namjeru redatelja sadržaja. A rezultat? Precizno osvijetljeni svijetli dijelovi, bogatiji kontrast i boje te živopisni detalji koje do sada niste primjećivali. Uz Philipsovu tehnologiju Premium Color možete svjedočiti pravom oslobođenju cijelog spektra boja, jer uključuje skalu boja s rasponom koji je poboljšan za 85 % i obradu teško zamislivih 4 bilijuna boja. Zahvaljujući znatno poboljšanoj razlučivosti boja i prekrasno zasićenim bojama, zaboravit ćete da gledate zaslon.

Savršena slika s tehnologijom P5 Perfect Picture

Dokle god su moguća poboljšanja na području kvalitete slike prikazane na zaslonu, Philips će se novim tehnologijama pobrinuti da možete uživati u iznimno oštroj slici s nevjerojatnim detaljima i dubinom pri bilo kojem žanru, sve od sportskih događaja do filmova. U svakom trenutku i iz svakog izvora.

Nova Philipsova tehnologija P5 za kvalitetu slike najsuvremenijim algoritmom digitalno optimizira sve što gledate. Mehanizam P5 ima iznimno visoku procesorsku snagu i pruža čak 50 % bolju ukupnu kvalitetu slike. Moći ćete uživati u najdubljim crnim i najsvjetlijim bijelim nijansama, prekrasnim živahnim bojama te prirodnim nijansama kože. 

Snažne radne značajke i beskonačan svijet sadržaja

Kombinacija Philipsovog četverojezgrenog procesora, sučelja prilagođenog korisniku i moćnog operativnog sustava AndroidTM otvara vam vrata u beskonačan svijet sadržaja. AndroidTM omogućuje iznimno brzo, intuitivno i zabavno kretanje po zaslonu, uporabu aplikacija, reprodukciju videozapisa i još mnogo toga. Google Play Store i galerija aplikacija Philips pobrinut će se da serija 7502 bude više od uobičajenog TV-a: donose obimnu online zbirku filmova, TV emisija, glazbe, aplikacija i igara. U veliku i proširivu memoriju od 16 GB možete pohraniti svoje omiljene sadržaje i instalirati još više aplikacija. Jednostavno uživajte!

Sofisticirani detalji: snažan i prekrasan televizor

Uživajte u elegantnom dizajnu s otvorenim uskim elementima postolja idealnog savršeno zakrivljenog oblika za čisti arhitektonski izgled. S jedinstvenom površinom od kroma impresioniraju svojom elegancijom. Za dizajn Philipsove serije 7502 nagrađeni europski inženjeri izabrali su nježne i profinjene boje i površine te autentične kvalitetne materijale koji idealno dopunjavaju izgled vašega doma.

Vrhunski zvuk iz tankog dizajna

Serija televizora 7502 ne samo da će se pobrinuti za pravi vizualni užitak, već će goditi i vašim ušima. Ako se čuje svaki šapat, korak i škripanje poda, možete si zamisliti koliko će se snažno čuti svi udarci, pucnjevi i eksplozije. Doživite nevjerojatno visoke i precizne srednje tonove iz tankog zvučničkog modula s mnoštvom zvučničkih mikrojedinica. Strateški postavljeni stražnji zvučnici reproduciraju duboke i bogate niske tonove. Televizor ima zvuk koji je podjednako zapanjujuć kao i njegov dizajn. 

Kvalitetni zvučnici televizora zahtijevaju moćnu tehnologiju obrade, koja čuva čistoću izvornih audiosadržaja. Tehnologija DTS Premium Sound HD pruža vam iskustvo kakvo i očekujete od vrhunske obrade zvuka: pravi surround zvuk s dubokim, bogatim basovima i kristalno jasnim dijalozima čak i na najvišim razinama glasnoće, bez fluktuacije, prekida i izobličenja.

Više informacija o Philipsovom televizoru 7502 možete pronaći OVDJE i na philips.hr/tv i fb.com/PhilipsTVHrvatska.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe