SAVJET Audio & Video
23.11.2017. 13:02:22

AMBILIGHT: TELEVIZOR ZA VAS VIŠE NIKADA NEĆE BITI ISTI

1/1

Tehnologija Ambilight stvara potpuno novi doživljaj gledanja televizije. Uronit će vas u najbogatije i najsjajnije boje te najširi spektar boja koji si možete zamisliti – unijet će eksploziju boja u vašu dnevnu sobu.

Dodatna dimenzija vaših omiljenih TV sadržaja

Philips Ambilight vašemu televizoru dodaje novu dimenziju. Rubovi zaslona projiciraju svjetlo  na zid i proširuju akciju sa zaslona u potpuno novu stvarnost u vašoj dnevnoj sobi. Zahvaljujući pametnoj LED rasvjeti na stražnjoj strani televizora, sve se to odvija u stvarnom vremenu. Slika crvene pustinje emitirat će na vaše zidove i namještaj najtoplije tonove i pružati vam osjećaj topline. Stabla prašume okružit će vas najsvježijih zelenim nijansama. Intenzitet svjetlosti možete sasvim prilagoditi svome ukusu. Izaberite dvostrano ili trostrano emitiranje svjetla, koje pruža intenzivan doživljaj lebdećeg televizora.

Kako bi se postigao najbolji učinak, preporuča se da zid iza televizora s Ambilightom bude svijetao, jer će odraz biti izraženiji nego na tamnim zidovima. Kako bi osvjetljenje bilo uistinu optimalno, preporuča se da televizor smjestite 15 cm od zida. Također je važno da oko zaslona ostavite najmanje jedan metar praznog zida, bez namještaja, kako bi se svjetlost sa zaslona mogla lijepo razlijevati po njemu.

Ambilight za svako raspoloženje

Ambilight možete prilagoditi svojim željama i raspoloženju čak i tijekom gledanja sadržaja. Projekciju svjetla moguće je regulirati odabirom različitih načina (engl. modes) koji stvaraju određena raspoloženja. Način statično reproducira jednobojno svjetlo, a nježno svjetlo projicira i način opušteno. Način izvorno slijedi akciju na zaslonu, dok način živahno još brže prati događanje na zaslonu. 
Igre
Ambilight u načinu igre cijelu sobu pretvara u virtualnu stvarnost kako biste još bolje uronili u nju. Bogate jarke boje prate dinamiku igre i prilagođuju se svakoj akciju na zaslonu. Ako ste do sada mislili da su videoigre potpuno drugačiji svijet, pripremite se na to da će vas Ambilight odvesti čak i dalje.

Glazba koju možete vidjeti

Ambilight u načinu glazba slijedi dinamiku ritma i melodije na zaslonu. Tako ćete u glazbi moći uživati putem sluha i vida, bilo da se radi o reprodukciji snimaka s koncerta ili radioprogramu emitiranom putem odabrane aplikacije. Atraktivan doživljaj za sva vaša osjetila posebno je primamljiv za ljubitelje glazbe koji žele biti u središtu događaja.

Rasvjeta uz Hue

Proširite ljepotu i eleganciju tehnologije Ambilight po svome domu. Dodatno nabavljive Philipsove Hue žarulje, prikladne za sve standardne svjetiljke, povezuju se s Ambilightom na vašem televizoru. Tako možete stvoriti savršen ambijent u skladu s filmom, serijom, igrom ili glazbom. Uz aplikaciju Ambilight-hue možete zasebno regulirati intenzitet, način, boje i postavke svake žarulje.

Salonski način

Televizor s tehnologijom Ambilight neće vas očarati samo kada na njemu gledate omiljene TV sadržaje. U svjetlosnim zrakama oko zaslona možete uživati čak i kad je televizor isključen. Pri tome možete, ovisno o raspoloženju i mogućnosti, birati između različitih boja: od "vruće lave" do "hladne bijele".

Više informacija možete pronaći na philips.hr/tv i fb.com/PhilipsTVHrvatska.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe