SAVJET Audio & Video
23.11.2017. 13:10:00

ANDROID TV – BESKRAJAN SVIJET ZABAVE NA JEDNOSTAVAN NAČIN

1/1

Neka Philipsovi televizori postanu neizostavni dio vašeg "pametnog" svijeta. Udobno se smjestite, opustite se i pripremite za zabavu po svome ukusu.

Otkrijte nove filmove, emisije, melodije i aplikacije, posebno preporučene na temelju vaših prethodnih odabira. Počnite gledati film na televizoru i nastavite na tabletu. Što ćete više upotrebljavati svoj Android TV, više će vam se svidjeti.

Svijet sadržaja

Uz Google PlayTM možete putem aplikacija reproducirati najnovije filmove i TV serije s Netflixa, odabrati filmove na zahtjev ili si jednostavnim pritiskom na tipku omogućite dokazivanje u najnovijim videoigrama. Svi željeni sadržaji su vam na raspolaganju kad god poželite. Na dohvat ruke iz udobnosti vlastitog kauča možete na velikom zaslonu pregledavati e-poštu, uživati u koncertu omiljene glazbene skupine ili se putem aplikacija informirati o aktualnim događajima u svijetu. Televizor možete s raznim kulinarskim aplikacijama rabiti kao riznicu recepata ili si sportskim aplikacijama priskrbite osobnog trenera po vlastitoj mjeri. Izbor sadržaja je gotovo beskrajan i prepušten našem ukusu.

Inspirativne mogućnosti

Philipsov Androidni TV nudi brže, bogatije i osobnije TV iskustvo. Kombinacija brzog procesora i sučelja prilagođenog korisniku otvara vam vrata u svijet beskrajnih sadržaja. Uz iznimno brz četverojezgreni procesor, TV i iskustvo ožive. S pomoću izravne veze možete još lakše pristupati svojim omiljenim sadržajima.

Bezgraničan svijet zabave

Svijet zabave ne smije znati za granice. Aplikacije, igre, filmovi i serija za serijom – sve u najboljoj mogućoj kvaliteti. Ponekad se čini da nijedna količina interne memorije nije dovoljna za sve naše najdraže sadržaje, stoga pored uzornog memorijskog prostora na Philipsovim pametnim televizorima također nude mogućnost neograničenog prostora preko vanjskih tvrdih diskova.

Bežično povezivanje s drugim pametnim uređajima

Prednost televizora sa sustavom Android sastoji se i u povezivosti s drugim pametnim uređajima s istim (ili drugim) sustavom. S pomoću posebne aplikacije možete televizor upotrebljavati kao bežični zaslon kako biste sadržaje s pametnog telefona ili tableta zrcalili na velikom zaslonu i tako bolje uživali u gledanju. Emitirajte bežično filmove, emisije i aplikacije s telefona, tableta ili prijenosnog računala na televizor, bez potrebe za dodatnim uređajima. Pratite i uživajte u sve većem broju aplikacija za Google Cast koje uključuju Netflix, YouTube i mnoge druge.

Više informacija možete pronaći na philips.hr/tv i fb.com/PhilipsTVHrvatska.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe