SAVJET Audio & Video
23.11.2017. 13:19:39

UZ SAVRŠENU KOMBINACIJU TEHNOLOGIJA, OLED POSTAJE JOŠ BOLJI

1/1

Nova generacija tehnologije u televizorima
 
Za razliku od već poznate tehnologije LED, OLED ne zahtijeva pozadinsko osvjetljenje. Svaki piksel na zaslonu emitira vlastitu boju i svjetlost, a kada je isključen, može biti crn – potpuno crn. Najdublje crne nijanse stoga odlično ističu boje te stvaraju izuzetan kontrast kako biste mogli uživati u najčišćoj i najvjernijoj slici u usporedbi sa svim dosadašnjim Philipsovim televizorima. U punoj suradnji s Philipsovim jedinstvenim tehnologijama, uključujući i HDR, televizor pruža izuzetan kontrast, stvarno savršene nijanse crne, živost boja i najširi spektar boja, a reprodukcija pokreta je bolja nego kod najboljih serija LED/LCD zaslona.

Uz savršeni prikaz kretanja i oštrinu, OLED-TV pruža prirodne i nevjerojatno brze fluidne slike. S tako brzom slikom nećete propustiti nikakve detalje, bez obzira koliko je scena ili igra brza ili radnja na zaslonu divlja.

Jedini OLED TV na svijetu s Ambilightom

Čak je i kod izvanredne tehnologije kao što je OLED moguće napraviti korak dalje. Philips je svojim prvim OLED televizorima dodao tehnologiju Ambilight, koja značajno proširuje zaslon za bolje uživanje u gledanju, jer s tri strane televizora emitira široke svjetlosne zrake na zid oko zaslona i stvara iskustvo gledanja kakvo je prije bilo nedostupno na LED televizorima. Boje, živa slika i napeta radnja događaje sa zaslona proširuju na cijelu dnevnu sobu pa je doživljaj uzbudljiviji, zanimljiviji i stvarniji. Ultratanki okvir omogućuje stapanje slike s TV zaslona i trostranog Ambilighta te dodatno nadopunjuje doživljaj nevjerojatno jarkih boja.

 "Best Buy u kategoriji OLED televizora", prema ocjeni udruženja EISA

Philipsov najnoviji OLED televizor omogućuje savršeno gledateljsko iskustvo s nevjerojatno dubokim crnim tonovima i vjernim živopisnim bojama u čistoj 4K Ultra HD razlučivosti. OLED televizor 9002 uz tehnologiju Ambilight ima i Philipsov vrhunski procesor P5 za obradu slike i atraktivan tanki dizajn, stoga s lakoćom ispunjava sva vaša očekivanja. Prije nego što je serija televizora 9002 dobila titulu udruženja EISA, osvojila je i nagradu za dizajn Red Dot, što ukazuje na činjenicu da se uistinu radi o svjetskoj klasi televizora.

Savršene crne nijanse: slika maksimalne dubine i s najboljim kontrastom

Philipsovi OLED televizori mogu u potpunosti isključiti ili zatamniti pojedinačne piksele na zaslonu i tako stvoriti savršene crne nijanse s nenadmašnim kontrastom. Potpuna kontrola nad osvjetljenjem svakog piksela znači da se svjetlo ne razlijeva na susjedne piksele. Na taj način možete uživati u savršenoj slici s prepoznatljivim crnim tonovima.

Širi spektar boja: iznimno žive boje na zaslonu

Novi Philipsovi OLED televizori imaju širi spektar boja nego svi Philipsovi televizori dosad i mogu prikazati 99 % prostora boja DCI-P3. S više od osam milijuna neovisnih piksela koji rade savršeno usklađeno, slike u boji su nevjerojatno točne i dodatno naglašene potpuno crnom pozadinom.

Savršeno kretanje: svi detalji onako kako se događaju

Uz savršeni prikaz kretanja i oštrinu, Philipsov OLED televizor pruža prirodne i nevjerojatno brze fluidne slike. S tako brzom slikom nećete propustiti nijedan detalj, bez obzira koliko je igra brza ili radnja na zaslonu divlja.

Širi kut gledanja: vrhunska slika za sve

Najbolje sjedalo u vašem domu upravo je postao cijeli dnevni boravak. OLED televizori s najširim kutom gledanja od svih Philipsovih televizora dosad nude vam užitak savršenih boja i kontrasta iz više kutova – s posve jednakom kvalitetom.

Još jedna inovacija: Android TVTM i OLED

Uz beskrajnu zabavu i zapanjujuću sliku, slobodno vrijeme nikada prije nije bio ljepše. Internetska trgovina Google Play i galerija aplikacija Philips nude više nego kod uobičajenog TV-a: donose sve veću online zbirku filmova, TV emisija, glazbe, aplikacija i igara kroz koje se možete intuitivnim daljinskim upravljačem i punom QWERTY tipkovnicom i glasovnim naredbama kretati po zaslonu iznimno brzo, intuitivno i zabavno.

Više informacija o Philipsovim OLED televizorima možete pronaći OVDJE i na philips.hr/tv i fb.com/PhilipsTVHrvatska.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe