SAVJET Audio & Video
23.11.2017. 13:28:31

POPULARNE APLIKACIJE DOSTUPNE I ZA VELIKE ZASLONE

1/1

Aplikacije za pametne televizore slične su onima koje već poznajemo za pametne telefone i tablete. Razlika je u tome što su prilagođene za upotrebu na TV-u, dakle za uživanje na velikom zaslonu. U trgovini Google PlayTM možete pronaći široku paletu aplikacija za pametne televizore. Od filmova na zahtjev do popularnih TV-serija, pa sve do igara. Kao točka na i u beskrajnom svijetu zabave, u Philipsovu galeriju aplikacija uključene su neke dodatne opcije: svaka aplikacija, koja je poboljšana upravo za Philipsove televizore, izgleda sjajno kao što se i izvodi. Spremne su da u njima uživate čim se spojite na internet.

Intuitivno upravljanje

Potpuna integracija Androida u Philipsove televizore pridonijela je bržem i snažnijem korisničkom iskustvu. Kretanje po izbornicima je jednostavno i intuitivno. Sustav donosi pregledan izbornik na slovenskom jeziku, koji nudi preporučene sadržaje na temelju vaših prethodnih pretraživanja. Zahvaljujući tome, omogućuje manje traženja, a više gledanja.

Slovenske aplikacije

Preko Philipsovih pametnih televizora možete pristupiti beskonačnom svijetu zabave i aplikacija, a nadasve je zgodan i izbor najpopularnijih aplikacija na slovenskom jeziku. U širokom spektru aplikacija možete odabrati vijesti, vremensku prognozu, recepte ili videozapise s weba. Philipsovi Androidni televizori nude pristup aplikaciji RTV 4, preko koje možete pratiti televizijske i radijske postaje te gledati videovijesti. Vijesti možete provjeriti i na Planet Siol i Vreme.net, a ideje i recepte za objed možete potražiti na najvećem slovenskom kulinarskom portalu Kulinarika.net. Uz aplikaciju Radio 1 možemo uvijek pristupiti omiljenoj glazbi i snimkama njihovog nestašnog tima.

Skup sadržaja proširuje aplikacija Voyo, gdje možete pogledati aktualne emisije, filmove bez oglasa i sa slovenskim titlovima, sportske prijenose i još mnogo toga. S istom pretplatom možete istovremeno pratiti sadržaj na televizoru, računalu i tabletu. 

Netflix: pristup omiljenim TV sadržajima

Netflix, vodeća svjetska internetska platforma za gledanje televizijskih serija i filmova, pruža korisnicima neograničeni broj sadržaja kad god ih zažele. Ponuđene sadržaje možete reproducirati na pametnim velikim zaslonima, a još dublje iskustvo nude Philipsovi televizori s tehnologijom Ambilight koja sliku se zaslona proširuje na pozadinu iza televizora.

Večer puna romantike, smijeha, akcije ili drame sada je udaljena na samo nekoliko klikova, a omiljenim sadržajima, koji se redovito ažuriraju, možete pristupiti putem pametnog pretraživanja i sa svih pametnih uređaja. Skup brojnih sadržaja uvijek će se pobrinuti za pravu mjeru užitka, napetosti i zabave. 
Vaš veliki zaslonu postat će uz aplikaciju Netflix nezamjenjiv dio vaše svakidašnjice. Udobno se smjestite i organizirajte filmsku večer po želji. Otkrijte nove serije, slobodno pristupajte svojim omiljenim filmskim klasicima i uživajte u iznimnim dokumentarnim emisijama po svom ukusu. Sadržaji se reproduciraju u najboljoj kvaliteti slike i s bogatim zvukom, bez obzira na vašu internetsku vezu.
Netflix također nudi poseban kanal Kids, koji je prikladan kako za djecu i tako i za odrasle te je idealno rješenje kada se zaželite obiteljske filmske večeri. Širok raspon crtanih i igranih serija te klasičnih cjelovečernjih igranih i animiranih filmova svakako savršeno upotpunjuje obiteljsku večer.

Više informacija možete pronaći na philips.hr/tv i fb.com/PhilipsTVHrvatska.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe