SAVJET Zimski sportovi
27.12.2017. 10:34:07

KAKO SE RIJEŠITI KILOGRAMA KOJE STE DOBILI U PROSINCU?

1/1

Znate li da se u prosincu udebljamo za barem 3 kilograma? Masnoće se skupljaju oko trbuha, pa i na području bokova i nogu. Već u siječnju nas čeka mršavljenje koje nikada nije uspješno. Zašto? Jer vas organ koji je zaslužan za topljenje masnoća zafrkava. Zašto? Jer ste ga opterećivali cijeli prosinac. Otkrivamo kako ga rasteretiti i uspješno smršaviti već na početku godine.

Masnoća koja vam se nakuplja oko trbuha je posljedica masne jetre. Masna jetra je bolest kod koje se u jetri nakupi više masnih stanica nego bi smjelo. Stručnjaci ocjenjuju da o masnoj jetri možemo govoriti kad je postotak masnoće veći od 5 posto! 

U prošlosti se mislilo da masnu jetru imaju samo oni koji piju previše alkohola, no novija istraživanja su pokazala da alkohol nije jedini uzrok masne jetre. Danas znamo da je najočitiji znak masne jetre masnoća koja se nakuplja oko trbuha. 

Jetra mora svaki dan obaviti više od 500 funkcija u tijelu; ako je jetra preopterećena s različitim toksinima, ona te funkcije ne može obaviti. U tom slučaju izabere prioritete, a topljenje masnoća nije na tom popisu!

Neće vam pomoći niti trbušnjaci niti rigorozne dijete! 

Što uzrokuje masnu jetru? 

Masnu jetru uzrokuje stres, razni utjecaji iz okoliša, cigarete, tablete (one za bolove i kontracepcijske), nezdrava hrana, slatki napitci i mogli bi još nabrajati.
Da je masna jetra već prerasla u epidemiju pokazuju podaci da masnu jetru ima više od 500.000 Hrvata! Vjerojatnost da smo među njima i mi i vi je ogromna – čak 25%! 

Otkrivamo zašto vam se nakuplja masnoća oko trbuha

Zato jer jetra mora obaviti najvažnije zadatke, koji joj uzmu puno više vremena nego onda kada je zdrava. Tako joj je ostane vremena i masnoću uopće ne razgrađuje. I ZATO vam se nakuplja masnoća oko trbuha – ne pomažu ni trbušnjaci niti rigorozne dijete.
Ako se zbilja želite riješiti masnoće oko trbuha, ubrzati razgradnju nakupljenih masnoća te smršaviti, preporučamo vam cjeloviti detox s kojim ćete očistiti vašu jetru i pobrinuti se da se svi toksini iz tijela razgrade i izluče, istovremeno ćete obnoviti stanice jetre i dati im snagu za neometano djelovanje te ojačati vašu jetru.

Riješite se masnoća oko trbuha!

Vaša jetra će nakon cjelovitog detoxa ponovno biti sposobna razgraditi masnoće. Masni jastučići oko trbuha kojih se niste mogli riješiti niti s rigoroznom dijetom niti s trbušnjacima, pomalo će nestajati. Promjene ćete primijetiti i po tome da ćete se bolje osjećati: više nećete biti umorni, poboljšat će vam se probava, učinak će se primijetiti i na vašem imunološkom sustavu. Više o učinkovitom detoxu možete saznati klikom ovdje.

 

Pripremio: Sensilab
 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe