SAVJET Bijela tehnika
9.3.2018. 14:08:25

REVOLUCIONARNA MIELE TEHNOLOGIJA DONOSI TI PRILIKU ZA 6 MJESECI BESPLATNOG PRANJA RUBLJA

1/1

Svako kućanstvo zna kako odabir nove perilice rublja nije jednostavan zadatak. Izabrani model treba udovoljiti mnogim zahtjevima, a najviše od svega temeljito i pouzdano raditi dugi niz godina. 

Ako razmišljaš o kupnji nove perilice ili perilice - sušilice rublja obavezno provjeri revolucionarnu Miele tehnologiju pranja i sušenja rublja, pročitaj više o vrhunskim perilicama rublja i otkrij kako ti Miele TwinDos funkcija može donijeti značajne uštede! 

Najbolji sustav tekućeg doziranja jednim pritiskom

Vrsta tekstila, količina rublja i stupanj zaprljanja - sve to mora biti uzeto u obzir za doziranje sredstva za pranje. Zvuči komplicirano. Iz tog razloga sada to preuzima Miele. S funkcijom TwinDos mogu se u perilicu rublja integrirati 2 spremnika za sredstva za pranje pri čemu uređaj, na pritisak gumba, dozira optimalnu količinu sredstva prema količini rublja. 

Za najbolje rezultate koristite jedinstveni Miele 2-fazni sustav UltraPhase 1 i 2. TwinDos dozira obje komponente u optimalnom trenutku za vrijeme pranja. Na taj način će odjeća biti temeljito oprana, a boje će ostati postojane dok će bijelo rublje blistati.

 

Provjerite Miele TwinDos perilice rublja » 

 

Automatsko doziranje pomoću TwinDos nije samo praktično, već ujedno jamči i savršenu čistoću: s UltraPhase 1 i 2 vaš uređaj postaje najbolji sustav tekućeg sredstva za pranje. 
Tijekom procesa pranja, TwinDos dozira UltraPhase 1 i 2 u odgovarajućem trenutku te time postiže vrhunski učinak pranja. Pritom TwinDos tako precizno vrši doziranje, da se u usporedbi s ručnim doziranjem može uštedjeti do 30 % sredstva za pranje. S Miele TwinDos doziranje je uvijek optimalno, jednostavno i čisto.

Kupnjom perilice rublja s TwinDos sustavom, uz perilicu se isporučuje i vaučer kojeg kupac treba aktivirati na Miele internet stranici i tako naručiti besplatnu polugodišnju zalihu sredstava za pranje.

Miele - Savršena njega rublja

Saćasta struktura površine Miele nježnog bubnja stvara vodeni sloj između bubnja i rublja. Rublje preko njega nježno prelazi, pa je tako optimalno zaštićeno. Pomoću smanjenih otvora koji su na rubu polirani, sprječava se izvlačenje niti i stvaranje rupica na tkanini. Strana tijela kao spajalice ili žice grudnjaka više ne mogu završiti u pumpi za lužinu.

CapDosing - savršena nadopuna za posebne primjene

Posebno održavanje rublja može se lako ostvariti s Miele kapsulama. Jednostavno se stave u pretinac za omekšivač. Uređaj automatski, u optimalnom trenutku, prilikom pranja dozira sadržaj kapsule. Možete odabrati 6 sredstva za pranje (Sport, Perje, Outdoor, WoolCare, SilkCare, impregnacija), 3 omekšivača (Aqua, Nature, Cocoon) te Booster za tvrdokorna zaprljanja.

Ispitano na radni vijek od 20 godina

Kako bi se postigli najviši zahtjevi kvalitete, Miele podvrgava svoje uređaje tijekom samog razvoja strogim testovima izdržljivosti. Pri tome se izmijeni oko 5.000 različitih programa. Ovisno o navikama korištenja, navedeno odgovara 5 programa dnevno s prosječnim trajanjem programa od 2 sata - na preko 20 godina.

 

Provjerite Miele TwinDos perilice rublja » 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe