SAVJET Ženska odjeća
23.3.2018. 15:09:55

KOJI PROLJETNI MODNI TRENDOVI VLADAJU U WEB TRGOVINAMA

1/1

Nove modne trendove koji će vladati proljetnom i ljetnom sezonom 2018. upoznali smo još prošle godine po završetku jesenskih tjedana mode. Svi high street brandovi već su predstavili svoje nove kolekcije za proljeće/ljeto, a kolekcije se mogu provjeriti i u brojnim fashion web trgovinama. 

Pročitaj sve o sedam glavnih stilova koji će vladati sezonom, a već danas ih  pregledaj i usporedi u ponudi domaćih web trgovina. 

1. Kombinezoni

Vidjeli smo ih već u različitim varijantama, kombinezoni će i ove godine biti glavni proljetni trend. Ovo je apsolutni must have koji ako već nemate u ormaru definitivno morate da nabavite. Ove godine ćete pronaći kombinezon za svaki stil i oblik tijela. 

Provjeri ponudu kombinezona »

 

2. Sportska odjeća

Sportski komadi i tkanine su se pojavili na modnim pistama rame uz rame suknjama i svilenim haljinama u potpuno novim izdanjima i kombinacijama. Kombinacija sportske odjeće, posebno sportske obuće i finih materijala i krojeva ove će godine biti veliki hit. 

Sportska odjeća na jednom mjestu »

 

3. Denim

Jeans je uvijek u trendu, ali u 2018. taj trend dobiva potpuno novi dimenziju. Kombinacije denima, doslovno od glave do pete, jedan je od glavnih modnih trendova koji možemo očekivati ovog proljeća. Traperice u kombinaciji s traper jaknom ili košuljom, suknje i haljine od trapera, pa čak i traper na  cipelama našli su svoje mjesto u kolekcijama najvećih modnih kuća. 

Proljetni modeli hlača i traperica »

 

4. Ružičasta boja

Ružičasta će biti jedna od glavnih boja sezone proljeće/ljeto 2018. Nosit će se sve nijanse ružičaste na haljinama, kombinezonima, jaknama i hlačama, a ako je suditi prema modnim pistama, ovog proljeća popularne će biti i kombinacije različitih nijansi ružičaste. 

Ružičasta je HIT »

 

5. Torbice oko struka

Veliki povratak ove godine imat će torbice oko struka. Veliki trend osamdesetih se vraća na velika vrata, na vašu veliku sreću ili žalost. Ali ako je suditi po kolekcijama najvećih modnih kuća, čini nam se da im ni najveće protivnice neće moći odoljeti. 

Samo za odvažne »

 

6. Kombinacija majica + haljina

Trend je počeo još prošle godine s kombinacijom slip haljine koja se nosi preko obične majice. Ove godine ćemo vidjeti nadogradnju tog stila, sve vrste haljina će se nositi preko majici i košulja – od svilenih haljina nošenih preko sportskih majica, do lepršavih pastelnih haljina iskombiniranih s raznim uzorcima. 

Provjeri ponudu haljina »

 

7. Printevi 

Šarene kombinacije raznih printeva će i ove godine biti veliki hit. Kombinacije različitih printeva i uzoraka na istom outfitu bit će itekako poželjne. Brojne primjere smo već vidjeli na modnim pistama, a lako ih je i iskopirati kod kuće: budite kreativne i slobodne i iskombinirajte različite komade. 

Must have »

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe