SAVJET Erotska kozmetika
8.3.2019. 9:18:55

KUPUJEŠ NOVI VIBRATOR, A NE ZNAŠ KOJI JE PRAVI ZA TEBE?

1/1

Želiš li ići u sex shop po prvi ili svoj novi vibrator, ali ne znaš kako odabrati pravog? Onda je ovaj vodič za tebe, sigurno ćemo zajedno pronaći pravog. Najbolji način je da razmisliš o tome kako i gdje ćeš ga najčešće koristiti. Želiš vibrator za unutarnju ili vanjsku stimulaciju, koji bi ti oblik i kretanje najbolje odgovarao i kakva bi ti boja i oblik najviše privlačili, volio/la bi vibrator od mekog ili tvrdog materijala, koliko bi trebao biti jak i koliko može biti glasan.

Vibrator je najčešće korištena seksualna igračka odraslih i također nešto mlađih, jer nudi različite namjene i funkcije te nevjerojatnu stimulaciju. Izvrstan izbor za njega ili nju, mlađe i starije, samce ili parove. Uvijek ima više modela koje parovi mogu koristiti zajedno. I ne zaboravi da mnoge žene ne doživljavaju orgazam tijekom seksa bez dodatne stimulacije, a budući da svakoj odgovara drugačiji način stimulacije, dostupni su različiti modeli koji nude različitu stimulaciju.

Pogledajmo koje ti značajke i metode vibracija najbolje odgovaraju. Naravno, ne zaboravi da kupnjom vibratora ulažeš u svoj užitak, pa kupi kvalitetne proizvode.

Prije kupnje prvo moraš odrediti koju vrstu stimulacije želiš - vanjsku, unutarnju ili oboje u isto vrijeme. Kako bi što prije pronašao/la željeni vibrator, podijelili smo ih na nekoliko osjetljivih podskupina u trgovini Corner 69. Svakom je proizvodu dano ime, slika i opis osobnosti. Dopusti nam da ti objasnimo između kojih možeš odabrati.

Rabbit vibratori spadaju među najpopularnije i najprodavanije, nudeći unutarnju i vanjsku stimulaciju. Većina njih također nudi stimulaciju G-točke, pa je ovaj model vibratora odličan za sve žene koje uživaju u intenzivnoj stimulaciji.

Ako želiš samo unutarnju stimulaciju, tada pogledaj kategoriju klasičnih i realnih vibratora. Tamo ćeš naći vibratore koji mogu nalikovati na oblik i boju pravog penisa, s testisima i ispupčenim venama za najrealniji izgled.

Vibracijska jaja zbog svoje male veličine,  odličan su izbor za putovanja ili za diskretniju upotrebu. Većinu njih se može upravljati pomoću isporučenog daljinskog upravljača. Sama odluči da li ćeš je sama voditi ili ćeš taj zadatak prepustiti nekom drugom?

Na našoj web stranici također možeš pronaći kategoriju vibratora za stimulaciju G - točke. On se od ostalih vibratora razlikuje u tome što je gornji dio donekle savijen kako bi se lakše došlo do ove najosjetljivije točke. Čak iu ovoj kategoriji možeš pronaći manje vibratore, koji u principu nisu tako jaki kao oni veći.

Vibratori za parove dizajnirani su za unutarnju stimulaciju, zbog svog oblika, malenosti i mršavosti, partner može umetnuti penis uz vibrator, tako oboje uživaju u uskoj stimulaciji i vibracijama koje osjećaju.

Vibrirajuće gaćice zapravo možeš koristiti bilo gdje i bilo kada. One su hit posljednjih nekoliko godina, jer su savršen izbor da začiniš sastanak, možda čak i radni ili školski sat. Jednostavno obučeš gaćice, a partner ili sama kontrolira/š užitak daljinskim upravljačem. Kao i većina vibrirajućih proizvoda, vibracijske gaćice također imaju mogućnost odabira načina vibracije i stupnja vibracija.

Naravno, pobrinuli su se i za sve ljubitelje analne stimulacije. Također možeš koristiti analne vibratore sam/a ili za vrijeme spolnog odnosa, tako da možeš uživati u intenzivnoj dvostrukoj penetraciji. Za muškarce posebno preporučujem vibratore prostate koji su savijeni i dosegnu svoje osjetljivo mjesto. Osim užitka, korisni su i za zdravlje prostate.

Vrlo popularan u zemlji i inozemstvu je LELO brand. Mislim da ih možemo zvati kraljevima među vibratorima. Novost u ponudi vibratora je vibrator LELO Sona koji je izrađen za ženski užitak. To je potpuno drugačiji vibrator od ostalih. Namijenjen je vanjskoj stimulaciji, ali ne stimulira samo vanjski dio klitorisa, već valovima i, unutarnji dio koji drugi vibratori ne mogu postići. Tako možeš uživati u dugotrajnom orgazmu kojeg ćeš osjetiti duboko u sebi.

Magic Wands ili maseri za tijelo su vrlo jaki, što znači da mogu biti previše intenzivni za početnike. Koriste se samo za vanjsku stimulaciju. I oni su višenamjenski, osim ljepljivih dijelova, pomoću kojih možeš i masirati preostale dijelove tijela.

Također možeš birati još između najmanje tri vibrirajuća proizvoda. Jedan se zove leptir, to je za stimulaciju bez ruku. Leptir stavi na vaginu / klitoris, odaberi pravu vibraciju i prepusti se užitku. Osim super stimulacije, drugi vibrirajući proizvod ima zdravstvene učinke. Mislim, na kuglice za kegelove vježbe. Dopusti mi da dodam još nešto "malo" - moguće je da njime upravljaš sama ili netko drugi putem telefona. A najmanji među njima je naprstni vibrator. Jednostavno staviš na  prst, uključiš i uživaš.

Vibratori naravno vibriraju, pa je, kao što smo već spomenuli u odabiru vibratora, važna i glasnoća, naravno, zvuk se razlikuje od proizvoda do proizvoda, a za diskreciju je bolje da su što tiši. Sjajno je i ako su vibratori vodootporni, tako da ih možeš koristiti u kadi, pod tušem ili čak u moru. Napajanje je također važno. Najjednostavniji za korištenje i vjerojatno najbolji izbor su vibratori koji se pune. Za druge moraš imati baterije, jer ne znaš kada će baterije istrošiti, a vibracijski punjač jednostavno napuniš nakon upotrebe, tako da je uvijek pun i spreman za akciju. Vibratori koji se pune obično su tiši od vibratora na baterije, budući da je cijeli mehanizam izoliran.

Osim toga, na tržištu postoje i seksualne električne igračke koje su obično nešto skuplje i imaju jaču snagu. Kod njihove upotrebe, nikada nećeš brinuti o praznim baterijama u najnepovoljnijem trenutku.

Materijalima ćemo posvetiti nekoliko više riječi. Materijal tvog vibratora uvelike će utjecati na tvoje zadovoljstvo.

Polivinil klorid je plastika koja se češće naziva PVC. To je lagan, vodootporan i izdržljiv materijal. Ti vibratori imaju glatku površinu i hipoalergeni su. Njihova slabost je da se nakon duljeg korištenja materijal može uništiti.

Elastomer (TPR i TPE) je materijal koji se uvijek vraća u svoj izvorni oblik. Vibratori napravljeni od tih materijala su mekani, prilagodljivi i ne sadrže ftalate i lateks te su hipoalergeni. Vrlo su porozni, stoga ih je potrebno očistiti sapunom i vodom, a nije preporučljivo koristiti isti vibrator za analnu i vaginalnu stimulaciju.

Silikon na koži izgleda kao svila, brzo se zagrijava i održava toplinu te odbija prljavštinu i bakterije. Hipoalergeni je, ne sadrži ftalate ili lateks. Budući da materijal nije porozan, postoji manja mogućnost alergijskih reakcija. Nikada nemoj koristiti silikonske igračke sa silikonskim lubrikantom, tako ih možeš oštetiti.

Igranje s vibratorima bit će zabavnije ako dodaš malo lubrikanta. Izbor je ogroman, najopsežniji su na bazi vode, jer ne uništavaju materijal, a prikladni su i za osjetljivije osobe koje mogu biti alergične na određene tvari. I ne zaboravi očistiti igračku nakon upotrebe. Najbolje je to učiniti s sredstvom za čišćenje igračaka, inače s blagim sapunom i mlakom vodom.
 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe