SAVJET Modni dodaci
18.2.2020. 16:18:40

KARNEVAL, MAŠKARE, FAŠNIK: PRIPREME U ZADNJI ČAS!

1/4
2/4
3/4
4/4

Iako svake godine obećamo sebi da ćemo se za idući karneval početi spremati na vrijeme, iskoristiti cijelu godinu, razraditi ideju za masku, nabaviti sve potrebno na vrijeme…to se gotovo nikad do sad nije dogodilo. Zvuči poznato, jel da? :)

Još kad u računicu ubrojimo i klince, pa maškare u vrtiću, karneval u školi, sudjelovanje u lokalnoj povorci, svaka je ideja, barem ona koja se može realizirati u kratko vrijeme i za malo novca više nego dobrodošla.

Za sve nas koji se pripremamo za maškare u zadnji čas gotovi kostimi i maske koje se mogu kupiti u trgovinama su pravi spas. Srećom, kod nas na Jeftinije ih sve možete provjeriti i usporediti na jednom mjestu, a usput (i svakako) provjeriti i stanje zaliha i predviđeno vrijeme dostave. 

ZA SVE KOJI ZABORAVLJAJU DATUME :D Pokladni utorak je idući tjedan, 25. veljače, a većina karnevalskih maškaranih povorki veselit će se ovaj vikend 22. i 23. veljače, na ulicama i trgovima diljem zemlje. 

Najpopularniji karnevalski kostimi za djecu

Tko ne bi htio, barem na jedan dan, postati prekrasna princeza ili moćni superjunak koji spašava svijet. Potpuno ih razumijemo. Naravno, svi žele biti Elza ili Superman/Batman :) Izbora je pregršt, provjerite i usporedite i izaberite najbolji kostim za karneval.

Osim ogromnog izbora kostima princeza i superjunaka, puno je divnih kostima raznih životinjica i voćki, klinci će bez sumnje biti preslatki u njima.  U svakom slučaju, u izabranoj web trgovini ne zaboravite provjeriti zalihe, odnosno vrijeme dostave.

Najpopularniji karnevalski kostimi za odrasle

Proteklih godina i kostimi za odrasle, barem ovi koji se mogu kupiti u web trgovinama, postaju sve maštovitiji i raznolikiji. Ove godine, kao i uvijek, ne možete pogriješiti sa kostimom vražice, časne sestre, policajca, pingvina ili kostura. Izbora je zaista na pretek, provjerite, usporedite i izaberite. 

Šminke, maske i dodaci za karnevalske kostime

Veliki hit i ove godine su LED svjetleće maske čija se svjetla aktiviraju zvukom. Za takvu masku i nije vam potreban pretjerano kompliciran kostim, neupadljiva kombinacija jednobojne odjeće stavit će masku u prvi plan i to potpuno zasluženo!

Izabrani kostim upotpunite dobrom šminkom, otkačenom perikom ili prikladnim dodatkom za karnevalski kostim poput zanimljivog rajfa, šešira ili naočala ili nekog drugog tematskog dodatka poput magičnog štapića, metle, vikinške kacige ili hippy naočala. 


Uživajte i veselite se i na ovogodišnjem karnevalu, sigurni smo da ste zaslužili ;)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe