SAVJET Erotika
13.3.2020. 15:23:05

ISPROBAJ GAĆICE KOJE VIBRIRAJU

1/1

Gaćice koje vibriraju - kako to djeluje i kako izgledaju?


Vibrirajuće gaćice izgledaju kao normalno donje rublje, ali skrivaju sićušni vibrator u podlozi. Gaćice nosiš kao i bilo koje druge, a vibrator pruža stimulaciju klitorisu i vagini.


Ako želiš, možeš također ukloniti vibrator i nositi gaćice bez njega. I pranje gaćica je jednostavno!


S vanjske strane vibrator je potpuno nevidljiv, što vibracijske gaćice čini istovremeno diskretnim i uzbudljivim. Možeš ih nositi ispod bilo koje odjeće. Gaćice su također izuzetno tihe, tako da nema straha da to netko primjeti.


Što je najbolje kod vibracijskih gaćica? Uglavnom je isporučen i bežični daljinski upravljač za kontrolu vibracija i za određivanje razine uzbuđenja. Još je zanimljivije da staviš daljinski upravljač drugome u ruke kako bi mu omogućila potpunu kontrolu nad tvojim užitkom.

 

Vibracijske gaćice Panty Rebel

Ako još ne znaš koje gaćice odabrati, predlažemo ti marku Panty Rebel. To je kolekcija kvalitetnih vibriracijskih gaćica koja sadrži 4 različita modela, i to su klasične gaćice, ženske bokserice i dva modela tangi.


Svaki model također dolazi s vibratorom sa 12 različitih načina vibracija i elegantnim daljinskim upravljačem crno-zlatne boje. Vibrator je vodootporan i puni se putem USB-a. Možemo ti garantirati da ovim izborom nečeš pogriješiti.

Vibracijske gaćice iu filmu
 


Gaćice su odigrale i svoju ulogu u filmu The Ugly Truth (Ružna istina) s Katherine Heigl. U njoj glavni lik sudjeluje na poslovnoj večeri i navlači vibracijske gaćice za tu priliku. Daljinski upravljač slučajno joj ispadne iz njezine ruke i sleti u ruke dečka za drugim stolom koji ne zna o čemu se radi pa nastoji poigrati se sa funkcijama. Možeš zamisliti što to znači za glavnog lika. Toplo ti preporučujem da pogledaš film, a također provjeri naš asortiman vibracijskog donjeg rublja.


Vibracijske gaćice možeš nositi bilo kada i bilo gdje, jer vibracijsko donje rublje izgleda baš kao i normalno donje rublje. Gaćice možeš koristiti i kao samostalnu igračku. Kad ih obučeš, uzmi u ruke daljinski upravljač, odaberi vibracijski uzorak koji ti se najviše sviđa i prepusti se užicima. Prednost vibriracijskih gaćica je u tome što ne moraš ulagati previše napora.

 

Gaćice možeš koristiti u dvoje i bilo gdje

Vibracijske gaćice također su sjajne za trenutke u dvoje. Daljinski upravljač dolazi u obzir, pogotovo ako ga je uzeo netko drugi. Možeš i istražiti užitke i eksperimentirati izvan četiri zida. Obuci gaćice za večeru u restoranu, kinu, disko zabavi ili nekom drugom događaju. Usudiš li se nositi ih na poslu? Garantiram ti nezaboravne trenutke prožete sa puno erotske energije.

 

Pokloni vibrirajuće gaćice kao poklon


Vibracijske gaćice divan su poklon. Ovo je jedinstven proizvod koji će vas definitivno povezati, ali možeš ih pokloniti i sama sebi, jer definitivno zaslužuješ trenutke užitaka. Ako kupuješ za drugu osobu, prije kupovine dobro razmisli o njezinim preferencijama. Nisu sve žene sklone drskim, vibrirajućim poklonima. Ako ih kupuješ za sebe, odaberi one u kojima ćeš se najbolje osjećati i uživaj u ugodnim podražajima. U gaćicama možeš iznenaditi i svog partnera. Ideja - Obuci ih, daj mu daljinski upravljač, ali mu nemoj reći što se događa. Vjerojatno će iznenađenje biti vrijedno zavisti.


Vibracijske gaćice dostupne su u različitim oblicima, bojama i materijalima. One također skrivaju različite veličine i oblike vibratora, ali svake gaćice pružaju maksimalno zadovoljstvo.

 

Vibracijske gaćice ili vibracijske tange


Vibracijsko rublje dostupno je u obliku gaćica ili tanga. Izbor prepuštamo tebi, jer najbolje znaš u čemu se osjećaš dobro. Rublje je definitivno vrlo ugodno za nošenje i lako se održava.


Vibracijske gaćice ne zahtijevaju posebne upute i upozorenja, jer ih nosiš kao normalno donje rublje. Ipak, slijedi našim savjetima:
- Ne nosi vibracijske gaćice predugo. Preporučuje se nekoliko sati, nakon toga radije iskljući vibrator. Vagina, stidne usne i klitoris naime mogu se pretjerano nadražiti.
- Nije svaki vibrator vodootporan, stoga ga uvijek ukloni prije nego što opereš gaćice. Neke se gaćice najbolje peru ručno, a druge u perilici rublja. Prije pranja provjeri oznake na naljepnici.
- Očisti vibrator toplom vodom ako je vodootporan. Za ne-vodootporne vibratore koristi sredstvo za čišćenje erotskih igračaka. U svakom slučaju dobro ga osuši prije spremanja.


* Vibracijske gaćice mogu biti prikladne i za muškarce koji vole nositi žensko donje rublje.
 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe