SAVJET Erotika
28.5.2020. 10:53:56

POVEĆANJE PENISA I UKLANJANJE IMPOTENCIJE POMOĆU BATHMATE PUMPICA

1/1

Bilo je 2004. godine kada je izumitelj John Oakes razvio prvu vodenu erekcijsku pumpicu kako bi pomogao svom prijatelju. Ovaj je bio strastveni sportaš i motociklista, ali kad je ozlijedio kralježnicu, imao je problema s erekcijom. Nakon nekoliko godina razvoja, John je razvio prvu vodenu pumpicu za penis koja je vrlo pomogla njegovom prijatelju. Tako je 2006. godine osnovao tvrtku pumpica za penis Bathmate i pumpice marke Hydromax uskoro su postale najprodavanije vodene pumpice za penis.

Bez obzira radi li se o erektilnoj disfunkciji ili bilo kojem drugom problemu, nemogućnost erekcije može otežati život, izazvati zbunjenost, neugodnost i tjeskobu. Veliki i čvrsti penis oduvijek se smatrao simbolom snage, a pomisao da ne možeš zadovoljiti partnera dovodi do osjećaja frustracije i sumnje u sebe.

Bathmate ti zaista može pomoći s gore navedenim pitanjima. Korištenje pumpice je jednostavno i vrlo ugodno. Uz pomoć tople vode, pumpica stvara pritisak, proširuje vene i povećava dotok krvi u tvoj penis, omogućavajući jaču i trajniju erekciju. Redovitom upotrebom penis se također povećava.

Kombinacijom pumpice Bathmate i vježbama za penis, možeš značajno poboljšati svoju seksualnu izdržljivost i veličinu penisa. Time povećavaš svoje samopouzdanje i tvoj će partner biti sretniji i zadovoljniji.

Bathmate ima sjedište u Velikoj Britaniji, u Wakefield-u, zapadnom Yorkshireu. Koristi samo materijale najviše kvalitete, uključujući silikon koji je prijatan do kože, izdržljiv polikarbonat i visokokvalitetni nehrđajući čelik. Tvrtka se također može pohvaliti najdužom pumpicom za penis na svijetu nazvanom HydroXtreme11.

Zašto je pumpica Bathmate toliko posebna?

Pumpica Bathmate se izdvaja iz prosjeka zbog nekoliko čimbenika. Kao i sve pumpice, Bathmate radi na stvaranju vakuuma koji proširuje vene penisa i povećava protok krvi. Za razliku od drugih pumpica, Bathmate ne koristi zrak, već snagu i toplinu vode da stvori vakuum.
To dovodi do neusporedivo boljih rezultata. Korisnici prijavljuju redovito povećanje penisa i bolje, teže i duže erekcije uz redovitu mjesečnu upotrebu. Dužina spolnog odnosa povećava se smanjenjem osjetljivosti penisa pomoću pumpice, što pomaže u sprječavanju preuranjene ejakulacije. Sve to prati porast samopoštovanja i, što je najvažnije, bolji seks. Pumpice za kupanje pomažu ti u poboljšanju samopouzdanja i stjecanju penisa kojim ćeš biti zadovoljan.  

Prednosti pumpice Bathmate:

•    Brzo vidljivi rezultati.
•    Penis se povećava u duljinu i opseg.
•    Pomaže kod impotencije i erektilne disfunkcije.

•    Pomaže izlječenju Peyronijeve bolesti koja pomaže uspraviti zakrivljeni penis.
•    Dulji seksualni odnos.
•    Poboljšava intenzitet orgazama.
•    Pozitivan učinak na uklanjanje prerane ejakulacije.
•    Pumpa nema nuspojava.
•    Dobit ćeš samopouzdanje i tvoja dobrobit će se poboljšati.

Iako određene tehnike povećanja penisa puno obećavaju, mogu završiti ne radeći ili čak opasne po zdravlju. Doista ništa ne postiže tako visoke rezultate kao pumpica Bathmate.

Koji model pumpice Bathmate odabrati?

Bathmate pumpice za penis dostupne su u različitim veličinama i verzijama; od početnikom prijatne serije Hydro do 35% snažnije Hydromax serije i na kraju HydroXtreme serije za iskusnije korisnike. Svaka serija nudi pumpice u tri različite boje (prozirna, plava i crvena) i u različitim veličinama. Vrlo je važno da odabereš pravu.

Hydro serija je odličan izbor ako prvi put koristiš pumpicu. Serija Bathmate Hydro nudi veliku vrijednost za svoju cijenu i trajne promjene veličine i snage penisa. Povećanje i produljenje penisa omogućuje u što je prije moguće.

Hydromax serija idealna je za početnike kao i za iskusne korisnike pumpica za penis. Nudi širi raspon veličina, pruža oko 35% više snage od serije Bathmate Hydro i pozitivno utječe na tri različite stvari - probleme s erekcijom, veličinu penisa i samopovjerenje u seksu. Zbog svoje visoke tehničke sposobnosti daje izvrsne rezultate.

HydroXtreme serija dizajnirana je za napredne korisnike koji traže izvrsne performanse. HydroXtreme omogućava korisnicima da ručno podešavaju tlak dodatnom lopticom za stiskanje, komplet sadrži prikladnu ambalažu, mjerač, sredstvo za čišćenje, lubrikant i traku kako ne bi trebao stalno držati pumpicu za vrijeme tuširanja.


Koja je prava veličina pumpice?

Ljudi imaju različite potrebe i zahtjeve, posebno kada je riječ o proizvodima poput pumpice za penis. Važno je odabrati pumpicu koja odgovara tvojoj veličini penisa. Ako odabereš preveliki model, pumpica neće moći stvarati odgovarajući tlak i neće biti učinkovita, a premali modeli mogu biti neugodni za upotrebu i tako ne daju rezultate.

Za mjerenje penisa  on mora biti u erekciji. Izmjeri svoj penis od stidne kosti do vrha. Također mjeri veličinu penisa. Zatim odaberi odgovarajući model.

Pumpice Bahtmate podijeljene su u četiri grupe, prema veličini:
•    Duljina do 5 inča odnosno 12,7 cm:
-Hydromax3
-Hydromax5
-HydroXtreme5
               
•    Od 5 do 7 inča odnosno 12,7 do 17,8 cm
- Hidro7
- Hydromax7
- Hydromax7 Wide Boy
- HydroXtreme7
- HydroXtreme7 Široki dječak

•    Od 7 do 9 inča odnosno 17,8 cm do 22,9 cm
- Hydromax9
- HydroXtreme9

•    Više od 9 inča odnosno od 22,9 cm
- HydroXtreme11

Upute za upotrebu pumpice Bathmate

1. Tuširaj se toplom vodom ili kupaj u kadi oko 5 minuta kako bi time zagrijao vene. Ne zaboravi prethodno obrijati stidne dlake kako bi pumpici lakše stvorila vakuum.
2. Napuni pumpicu vodom držeći prst na ventilu na vrhu kako bi se spriječilo istjecanje vode.
3. Nježno umetni penis u pumpicu i gurni ga prema sebi sve dok baza ne čvrsto sjedne uz tvoje tijelo. Time stvaraš vakuum. Testisi ostaju izvan pumpice. 
4. Na vrhu pumpice nalazi se ventil kroz koji će teći višak vode. Više puta pritisni pumpicu na dole da stvoriš vakuum. Penis će se prilagoditi i postupno postaje tvrd. Nakon podešavanja nastavi s pumpanjem da bi time ispustio još nekoliko vode. Sam postupak ne smije biti bolan ili neugodan. Ako tlak u bilo kojem trenutku postane previsok, jednostavno otpusti ventil na vrhu da bi ga oslobodio.
5. Kada pumpanje više nije moguće, postiže se maksimalni tlak u pumpici. Ostavi ga 5 minuta, a zatim ponovi vježbu još dva puta.
6. Otpusti pritisak na ventilu nakon 15 do 20 minuta i ukloni pumpicu. Bit ćeš zadivljen rezultatom.
7. Nakon upotrebe, pumpicu očisti blagim sapunom ili vodom ili sredstvom za čišćenje erotskih igračaka.

Kada će se vidjeti rezultati povećanja penisa?

Nakon prve upotrebe, učinak traje do 24 sata. Za dugotrajnu promjenu savjetuje se redovito korištenje 15 do 20 minuta dnevno najmanje 3 puta tjedno i najmanje 1-2 mjeseca. Nemoj koristiti pumpicu više od jednom dnevno.
Kao što vjerojatno znaš, čak 30 posto muškaraca nakon 40. godine ima erektilnu disfunkciju, poznatiju kao impotencija. Mnogo je razloga zašto se ud jednostavno više ne stvrdne. To može biti stresan, nezdrav život, pretjerani sport, ... Osim vježbi s pumpicom za penis, jedno od rješenja je upotreba tableta za erekciju.
Iako je ovo osjetljiva i često uistinu emotivna tema, ne trebaš se sramiti ničega. Bathmate je idealno rješenje za ovu vrstu problema i za bolje sutra.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe