SAVJET Ured i škola
18.6.2020. 20:49:43

NOVI POGLED NA OBAVEZAN ŠKOLSKI PRIBOR

1/2
2/2

Nakon iskustva karantene imamo potpuno novi pogled na školski pribor. Dok smo se ranije bazirali na bilježnice, ruksake, likovni pribor i sličnu školsku opremu, nastava na daljinu otkrila je potrebu naših školaraca za potpuno drugačijim proizvodima. 

Internetska veza, stolno računalo ili laptop, televizor s kojeg su mogli pratiti nastavu, anatomska stolica, pisaći stol, web kamera samo su neki od proizvoda koje smo u sveopćoj strci na početku karantene trebali osigurati djeci kod kuće kako bi neometano mogli sudjelovati u školi na daljinu. 

Školarcima trebaju računala, pisaći stolovi i anatomske stolice

Analize podataka potražnje i vaših pretraživanja koje redovito radimo na Jeftinije.hr u prvim tjednima karantene s početkom škole na daljinu, pokazale su ogromnu potražnju za računalima, laptopima i tabletima. Osim njih, ogromna je potražnja bila za računalnom opremom poput web kamera, tipkovnica i miševa i slušalica s mikrofonom, ali i uredskim stolicama i pisaćim stolovima. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Upravo na temelju tih podataka, ali i iskustva s školom kod kuće, možemo zaključiti kako će priprema i kupnja pribora za novu školsku godinu uz one uobičajene, podrazumijevati i proizvode koje do sada možda nismo uzimali u obzir. 

Prijašnjih godina, krajem jedne školske godine počinjale su pripreme za iduću u smislu kupnje školskog pribora, nove školske torbe, pernice, likovnog pribora, bilježnica i kalkulatora. Tako je na primjer, upravo jedan Casio kalkulator bio najtraženiji proizvod iz kategorije opreme za školu u 2019. Ove će se godine to poprilično promijeniti. 

S obzirom na mogućnost da će i iduće školske godine nastava biti dijelom kod kuće, a dijelom u školi djeci trebamo omogućiti prostor za rad, radni / pisaći stol i kvalitetnu radnu stolicu. 

Nastava na daljinu će se kvalitetnije i lakše pratiti ako djeca na raspolaganju imaju računalo – prijenosno ili stolno – i potrebnu računalnu opremu – od monitora do web kamere, tipkovnice i slušalica s mikrofonom. 

Iskustvo karantene promijenilo je naše potrošačke navike – posebno kada je riječ o opremi za školu

Na Jeftinije.hr vjerujemo da ćemo, barem što se tiče školskog pribora, zadržati naviku kupnje glavnine pribora i opreme za školu u prvim tjednima ljeta, ali isto tako, na temelju nedavnog iskustva tijekom izvanrednih mjera, vjerujemo da ćemo našim školarcima kupovati drugačije proizvode nego što smo do sada navikli. 

S obzirom na to da svi gore spomenuti proizvodi koštaju prilično više od uobičajenog školskog pribora, ne gubite vrijeme, razmislite što vam treba, usporedite ponude i proizvode u raznim web trgovinama i iskoristite vrijeme najpovoljnijih ponuda u web trgovinama. 

Izvanredno razdoblje karantene potpuno je promijenilo naše potrošačke navike, ali  i ukazalo nam na to da moramo biti spremni za najneočekivanije situacije. S iskustvom kojeg imamo, sigurno nećemo dozvoliti da nas eventualni drugi val epidemije uhvati nespremnima. 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe