SAVJET Telefoni
14.7.2020. 14:20:04

OVI BUDGET MOBITELI IMAJU NAJBOLJE KAMERE

1/2
2/2

Osim ako nije riječ o flagship modelima, pronaći dobru kameru na budget mobitelu može biti popriličan izazov. Pregledali smo ponude u web trgovinama, razgovarali sa našim urednicima kojih ih svakodnevno pregledavaju i uređuju kako bi nam pomogli izabrati najbolje mobitele s odličnim kamerama za koje ne trebate izdvojiti pravo malo bogatstvo. 

Tri izabrana modela pravi su favoriti kod naših kolega, ali i među potrošačima na Jeftinije.hr, a neki od njih dostupni su u 10+ web trgovina pa imate i velike šanse za dodatnu uštedu.     

Top 3 mobitela s odličnim kamerama

SAMSUNG A51
Ovaj Samsungov model, za nešto više od 2300 kuna dostupan je u čak 14 domaćih web trgovina i jedan je od najpopularnijih modela među hrvatskim potrošačima. Izašao je u prosincu 2019., a može se pohvaliti odličnim Super AMOLED zaslonom, 4/6/8 GB radne memorije te 64/128 GB memorije za pohranu. 
Što se tiče kamera – prednja kamera ima 32MP, i mogućnost snimanja 4K videozapisa, a stražnja kamera 48MP, 4K videozapise i  opciju Live Focus za snimanje portreta. Uz glavnu kameru sa stražnje strane je i 12MP ultraširoka te 5MP makro kamera i 5Mp senzor dubine. 

HUAWEI NOVA 5T
U drugoj polovici prošle godine godine izašao je i naš idući prijedlog budget mobitela s najboljom kamerom – Huawei Nova 5T. Dostupan je u dvije verzije, ovisno o radnoj memoriji 6/8 GB te 128 GB memorije za pohranu. 
Kamera ili bolje rečeno kamere na Nova 5T modelu, jer ih je ukupno 5, stvaraju odlične fotografije i vrlo kvalitetne videozapise u raznim uvjetima. Imaju pregršt detalja, žive boje i jako dobar dinamički raspon. Glavna kamera ima 48MP te 1080p video. Širokokutnu kameru sa 16MP senzorom te makro kameru koja omogućuje snimanje na samo par centimetara udaljenosti. 

XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO
Najmlađi na našoj listi budget mobitela s najboljim kamerama našao se i Redmi Note 9 Pro koji je od ovog proljeća dostupan u prodaji. S 4/6 GB RAM-a i 64/128GB memorije za pohranu ima 6.67-inčni LCD zaslon u FHD+ rezoluciji s rupicom selfie kamere po sredini.
Redmi Note 9 Pro opremljen je s četiri stražnje kamere i najjači je prema broju megapiksela. Glavna kamera ima 64MP uz 8MP širokokutni senzor, 5MP makro i 2MP dubinski senzor. Prednja, selfie kamera ima 16MP senzor. Stražnja kamera ima mogućnost snimanja u 4K rezoluciji te mogućnost snimanja usporenih snimki. 
 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe