SAVJET Računalna oprema
22.10.2021. 13:48:53

KRATKI VODIČ KROZ NAJPOPULARNIJE BLACK FRIDAY PONUDE

1/1

Uskoro će Crni petak i veliki jesenski vikend popusti, koji u nekim web trgovinama traju i cijeli tjedan. Pripremili smo vam mini vodič kroz najpopularnije kategorije na Jeftinije.hr platformi!

Vaša pretraživanja otkrivaju nam da su među najpopularnijim kategorijama za vrijeme Crnog petka one posvećene kuhinjskim robotima i multiprakticima, LCD/LED televizorima i igraćim konzolama!

KUHINJSKI ROBOTI I MULTIPRAKTICI

Možda ste posvećeni poslu, aktivni sportaši ili samo brinete o svom zdravlju i prehrani i ono bez čega ne započinjete nijedno jutro vjerojatno je smoothie, shake ili neka druga vrsta tekućeg doručka koji osigurava pravu količinu proteina, minerala, vlakana i vitamina za početak danas. Zato vam je sigurno nezamislivo da u svojoj kuhinji nemate kvalitetan blender, sokovnik, mikser odnosno multipraktik koji spaja ukusno i korisno.

Na Jeftinije.hr, kuhinjske robote i multipraktike možete filtrirati prema brandu, zapremnini posude i miješalice, snazi aparata i naravno, broju funkcionalnosti. Naša je preporuka da birate veću zapremninu jer nećete uvijek hranu pripremati samo za jednu ili dvije osobe te da obratite pažnju da broj dodataka poput noževa i sjeckalica jer će s većim brojem dodataka vaše vrijeme prevedeno u kuhinji biti kraće i lakše. Svjetski poznati brandovi za ovu vrstu proizvoda su Bosch i Braun pa s njihovim modelima nećete pogriješiti.

 

Pogledajte ponudu kuhinjskih robota i multipraktika na Jeftinije.hr »

 

LCD/LED TELEVIZORI

LCD/LED televizori dominantni su na svjetskom tržištu jer predstavljaju najbolji omjer vrijednosti i cijene, tzv. best-buy, posebice od nedavne digitalizacije TV signala. Na Jeftinije.hr ih možete pretraživati filtriranjem željenog proizvođača, dijagonale ekrana, rezolucije, a ako su vam važne i te karakteristike pronaći ćete i filtre za energetski razred, visinu i težinu modela, s postoljem ili bez njega, broj HDMI ulaza, digitalni tuner… Sve će vam to pomoći da donesete najbolju moguću odluku i obradujete sebe i svoju obitelj novom slikom u pokretu, štedeći pritom i vrijeme i novac.

Naš je savjet da svakako pregledate modele vodećih brandova (Sony, Philips, LG, …) jer poznato ime često sa sobom nosi i garanciju kvalitete, a time i dugotrajnost uređaja. Isto tako, inzistirajte barem na Full HD rezoluciji i dijagonali optimalnoj vašem prostoru.

 

Pogledajte ponudu LCD/LED televizora na Jeftinije.hr »

 

IGRAĆE KONZOLE

Današnje je djetinjstvo, kao i roditeljstvo nezamislivo bez interneta, pametnih telefona, računala i naravno, gaminga. Današnji se klinci možda rijetko dodaju loptom ili igraju lovice, ali su zato vrlo aktivni s joysticima, volanima i u virtualnim sportovima.

Na Jeftinije.hr igraće konzole možete pretraživati po brandu, cijeni, vrsti i dodatnim karakteristikama poput wi-fi povezivanja, DVD reprodukcije, bluetootha i sl. Preporučujemo da istražite modele najpopularnije konzole na našim prostorima – PlayStation jer nudi i slušanje muzike u mp3 i mp4 formatu, gledanje filmova i serija u BluRay formatu, povezivanje na Internet kao i čuvanje audio i video zapisa. Prije kupnje obratite pažnju i na trajanje jamstva odabranog modela.

 

Pogledajte ponudu igraćih konzola na Jeftinije.hr »

 

Nadamo se da smo vam ovim mini vodičem barem donekle olakšali ovogodišnju Black Friday kupovinu, pomogli da najbolje iskoristite Black Friday pogodnosti i velika sniženja kod kupnje proizvoda koji su dobrodošli u svakom modernom domu. Želimo vam uspješan ulov najboljih popusta!

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe