SAVJET Telefoni
3.12.2021. 13:53:47

HUAWEI NOVA 9 – PAMETNI TELEFON KOJI OSVAJA DIZAJNOM I FUNKCIJAMA

1/1

Ako ste u potrazi za pametnim telefonom koji ima odličnu kameru, dizajn i cijenu, ne tražite dalje! Huawei nova 9 je pametni telefon koji želite imati.

 

Kada prvi put u ruke uzmete Huawei nova 9, odmah ćete primijetiti dizajn. Jedan od zasigurno najljepših smartphonea na tržištu ima nekoliko bitnih i očaravajućih karakteristika: savršeno je lagan (175 g), ima odličnu kameru, bateriju koja se napuni za manje od 40 minuta i samo 7,77 mm debljine. Iznenadit će vas njegova ugodna težina što, na prvu, nećete očekivati. Savršeno leži u ruci i lagano ga je koristiti i istraživati sve njegove funkcije. Boja je neobična jer u plavoj verziji, Huawei nova 9 ne prestaje privlačiti pažnju. Pod promjenjivim svjetlom boja se stalno mijenja, a za one koji žele suptilnu klasiku, mobitel je dostupan i u crnoj boji.

 

1,07 milijardi boja na vašem ekranu

 

Da, dobro ste pročitali! Čak 1,07 milijardi boja na zaslonu u boji P3 s punom širinom i visokim kontrastom HDR10. Zaslon ima osvježavanje slike od 120Hz. Ako vas brine kako se prikazuje sadržaj s nižim brojem sličica u sekundi, nemate razloga za brigu jer se sustav u tom slučaju automatski prebacuje na 60 Hz i pritom čuva vijek trajanja baterije.

 

Ono što svakako treba istaknuti je zaslon koji će prilagoditi osvjetljenje svim uvjetima i omogućiti vam maksimalno uživanje kod korištenja telefona. Uživat ćete gledajući video sadržaje, fotografije ili igrajući igrice. Kontrast boja i vidljivost na svjetlu su dodatne kvalitete ovog zaslona.

 

Kamera i baterija – što svaki korisnik mobitela želi i sada može imati

 

Kamera je jedna od ključnih karakteristika svakog telefona i mnogi skuplji modeli su pali upravo na ovom testu. Huawei i ovdje ima par aduta u rukavu!

 

Huawei nova 9 omogućuje istovremeno snimanje prednjom i stražnjom kamerom u 4K rezoluciji. Dual-View opcija video preglednika omogućit će vam pregled snimljenog sadržaja iz obje perspektive. Iskoristite i opcije usporenog (Slow-motion) i ubrzanog (Time-lapse) načina snimanja, odaberite filtere, pozadinsku glazbu i dobit ćete sadržaj koji će osvojiti vašu Tik Tok ili Instagram zajednicu. Ulovite svaki detalji odličnom kamerom koja će fotografirati i snimiti sve što poželite u visokoj rezoluciji.

Baterija je nešto što svima predstavlja izazov i svatko od nas želi pametni telefon koji može izdržati dinamičan tempo. Huawei Nova 9 ima bateriju kapaciteta 4.300 mAh, a zahvaljujući Huawei SuperCharge tehnologiji i punjaču koji dolazi u paketu, baterija će biti napunjena 100% za manje od 40 minuta.

Sve aplikacije na dlanu

 

Uz odlične telefone, Huawei svojim korisnicima nudi preko 173 000 globalnih i lokalnih aplikacija putem svoje platforme AppGallery. Tamo ćete naći sve što vam treba u svakodnevnom životu. Aplikacije za lokalne banke, prijevoz, društvene mreže, glazbu i još mnogo toga u čemu možete uživati dok koristite Huawei nova 9. Popularne globalne aplikacije poput Vibera, igrice i sadržaji za uređivanje fotografija i videa lako se i brzo skidaju na vaš smartphone. Volite li mobilne igre, impresionirat će vas popis popularnih igara koje možete igrati na Huawei nova 9 pametnom telefonu.

 

Aplikacije koje se ne nalaze u AppGalleryju lako se i jednostavno mogu instalirati koristeći preglednik Petal Search. Samo upišete ime željene aplikacije u preglednik i odmah ćete ju moći izravno preuzeti na svoj pametni telefon i početi s korištenjem.

 

Aplikacija za navigaciju Petal Maps će vam pomoći da uspješno dođete na željenu destinaciju. Aplikacija je dostupna na 78 jezika među kojima je i hrvatski. Nudi vam personalizirano planiranje putovanja i odlično korisničko iskustvo. Koristeći ovu aplikaciju štedite vrijeme i novac jer će vas upozoriti na gužvu, stanje u javnom prometu, na naplatnim kućicama i preporučiti najkraći put do vašeg odredišta. Huawei je mislio na sigurnost prilikom vožnje jer vam aplikacija asistira uz jasne i jednostavne upute kako vas ne bi ometala dok vozite.

 

Uz odličnu rezoluciju i boje, korisne aplikacije i odličnu kameru, uživat ćete u svakom trenutku korištenja ovog dizajnerskog i tehnološki naprednog telefona.

 

Uz Huawei nova 9, kompanija je nedavno lansirala i najnoviji sat, Watch GT 3 koji dolazi u dvije veličine – 46mm i 42 mm, te MateBook 14s laptop.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe