SAVJET Ljepota i zdravlje
1.3.2022. 15:06:34

5 SAVJETA ZA DAN ŽENA – KAKO JU IZNENADITI

1/1

Dan žena je međunarodni praznik, koji obilježavamo svake godine 8. ožujka u više od 100 zemalja svijeta. Taj dan slavimo žensku snagu – sva njihova postignuća, kao i ekonomske, političke i društvene jednakosti u društvu te njihove važne uloge u obitelji.

Kako izraziti zahvalnost i pokazati tvojim omiljenim ženama da misliš na njih? Pripremili smo 5 ideja za poklone s kojima nećeš pogriješiti.  Barem jedna od ovih ideja će ju impresionirati, očarati i ujedno joj pokazati koliko ti je važna.

 

Indeks

  1. Kako započeti s kupnjom?
  2. Nakit
  3. Njega
  4. Za dušu i tijelo
  5. Modni dodaci
  6. Parfem
  7. Iznenadi je novim iskustvom

 

Kako započeti s kupnjom?

Nije lako odabrati pravi poklon. Pogotovo ako misliš da već ima sve što se može poželjeti. Svejedno razmisli o nekom atraktivnom, a korisnom poklonu.

Kako kupovati? Najprije razmisli kome je poklon namijenjen. Je li to tvoja djevojka, supruga, mama, možda prijateljica? Ženska osobnost je važna. Trebaš li nešto za karizmatičnu i energičnu ženu koja voli modu ili nešto za smirenu poslovnu ženu koja slobodno vrijeme provodi uz dobru knjigu? Odaberi nešto što će joj koristiti i u čemu će uživati. Poslušaj ju, možda ti baš ona da ideju.

 

 

Pomoći ćemo ti s top 5 ideja za poklone za Dan žena!

 

1. Nakit

Gotovo svaka žena voli nakit. Odaberi nešto elegantno, ali jednostavno. Možda modernu narukvicu ili slatki privjesak koji može dodati svom nakitu.

Ponudu nakita za žene možeš pronaći klikom na link »

 

 

2. Njega

Masaža, manikura, tretman lica, pedikura... Pokloni joj vrijeme za sebe. To može biti bilo kakav tretman nakon kojeg će se osjećati još bolje.

 

Odaberi poklon za nju »

 

 

3. Za dušu i tijelo

A knjiga za osobni rast ili jedan dobar roman? Predlažemo i godišnji planer koji se može koristiti kao dnevnik ili organizator dnevnih obaveza. Ako je žena za koju odabireš poklon sportašica, možeš birati između dodataka za vježbanje, sportske odjeće ili dodataka prehrani kako bi njezina forma bila još bolja.

Ponudu provjeri ovdje »

 

 

4. Modni dodaci

Možeš birati između udobnih papuča ili malih slatkih novčanika, koji će savršeno stati u svaku torbicu. Ako voli telefone i tehnologiju, predlažemo ti da pregledaš ponudu dodatne opreme za mobitele koja će joj koristiti u svakodnevnom životu.

Modne dodatke možeš pronaći ovdje »

 

 

5. Parfem

Parfem je poklon koji nikada neće izaći iz mode. Ako točno znaš što žena koristi, kupnja će ti biti izuzetno laka. Ako ti je ovo područje nepoznato, uvijek možeš odabrati cvjetnu ili osvježavajuću toaletnu vodu, možda parfimiranu kremu za tijelo ili proizvod za njegu kose.

Poklon potraži klikom na link »

 

 

Iznenadi je novim iskustvom

 

Navedene ideje za poklon su uglavnom praktične i korisne i žena ih može dugo koristiti. No, poklonu možeš dodati nešto što nema materijalnu vrijednost, a ostaje u sjećanju zauvijek.

  • Sam kupi cvijeće i napravi joj buket.
  • Rukom možeš napisati poruku ili čak možeš pokazati svoje vještine crtanja i obojiti naslovnicu čestitke.
  • Napiši 5 razloga zašto ju voliš i zašto joj se diviš.
  • Ako voliš kuhanje, ovaj put joj možeš ispeći jednostavnu čokoladnu tortu s jagodama koju možete podijeliti uz čašu vina, a nakon toga pogledati neku od kazališnih predstava.
  • Možeš ju iznenaditi i kratkim izletom u prirodu, gdje zajedno možete iskoristiti prve tople, skoro proljetne dane.

 

Nekada se male stvari više pamte.

 

Uživajte u danu!

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe