SAVJET Biciklizam
25.5.2022. 9:12:38

GDJE VOZITI BICIKL PO HRVATSKOJ?

1/1

Hrvati se sve više uključuju u sportske aktivnosti. To je istina, zar ne? Pogotovo kada nas ugodne temperature pozivaju na odlazak u prirodu i uživanje sportovima na otvorenom. Naravno, naklonjeni smo tradicionalnoj sportskoj opremi, ali rado prihvaćamo i nove, tehnološki napredne proizvode koji se mogu koristiti u aktivnostima. Na Jeftinije.hr posljednjih godina bilježimo konstantan porast potražnje za ovom vrstom sportske opreme.

  • Petra, marketing asistentica na Jeftinije.hr
  • Vrijeme čitanja: 2 min

 

Indeks

  1. Zdravo tijelo na kotačima
  2. Nigdje bez pametnog sata
  3. Top 3 ideje za vikend izlet

Zdravo tijelo na kotačima

Role, cestovni, brdski i električni bicikli ili električni romobili, svejedno je. Nalazite li među njima svoj favorit?

Ovogodišnji interes pokazuje nam da će se mnogi građani od lipnja, pa sve do kraja ljeta, rolati na jednom od omiljenih sportskih rekvizita. Potražnja za rolama je trenutno na vrhu i ostat će iznad prosjeka. 

Interes biciklista je drugačiji - brdske bicikliste na brdo privlači prvo proljetno sunce, a online kupce ljetni mjeseci motiviraju za kupnju cestovnih bicikla.

Što je s električnim biciklima i romobilima koji su preplavili naše ulice? Potražnja za električnim biciklima i romobilima na visokoj je razini tijekom cijele godine, a vrhunac doseže ljeti. 

Potraži idealan tip bicikla uz naš vodič za kupnju bicikla ili potraži električni bicikl.

Nigdje bez pametnog sata

Pametni satovi, koji imaju brojne napredne funkcionalnosti, postali su pravi "must-have" gadget. Veliki interes potrošača za pametnim satovima može se pripisati rastućoj razini sportske aktivnosti i entuzijazmu za tehnološki naprednim proizvodima.

Na Jeftinije.hr prvi godišnji porast potražnje za pametnim satovima bilježimo u proljeće, kada se ljudi puno više okreću aktivnostima i provođenju vremena na otvorenom. Drugi porast bilježi se u drugoj polovici godine, od listopada do prosinca, što nas ne iznenađuje jer su upravo ti proizvodi već godinama jedan od najpopularnijih izbora za blagdanska darivanja. 

Kako odabrati pametni sat? Pročitaj naš vodič za kupnju pametnog sata

Top 3 ideje za vikend izlet 

Za vas smo pripremili tri ideje za vikend izlet u prirodu, a sigurni smo da će barem jedna biti prava za vas. Riječ je o prekrasnim biciklističkim stazama koje se također mogu koristiti za rolanje ili vožnju električnim romobilom.  

Istra

Istra

“Dobra stara Parenzana”, duga 80 kilometara, ime je predivne biciklističke staze u srcu Istre. Osim što nudi pravi gastronomski užitak, sadrži nezaboravne prizore jedinstvenih mjesta i gradića poput Grožnjana, Motovuna, Vižinade. 

Baranja

Baranja

Baranja, koju često zaboravljamo, sadrži pregršt biciklističkih staza. Dužina staze može se prilagoditi svima, a sigurni smo da će vas vožnja kroz predivan Kopački rit, vinograde i zaboravljena baranjska sela s tradicijom, ostaviti bez daha. Ne zaboravite da uvijek možete napraviti pauzu i kušati baranjske tradicionalne proizvode poput kulena i slanine, a tu su i široko poznata baranjska vina. 

Gorski kotar

Gorski Kotar

Predivne planine, šume, špilje, jezera, rijeke...sve se to nalazi u Gorskom kotaru. Ako želite malo ozbiljniju biciklističku avanturu okruženi prekrasnom prirodom i na svježem zraku, onda je ova destinacija pravi izbor za vas. Dio je Hrvatske koji uvijek pruža mir, a ljeti ugodnu svježinu. 

Uživajte u sportu!

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe