SAVJET Grijanje i rashladni uređaji
14.6.2022. 7:39:17

NAGRADNI NATJEČAJ OHLAAAADI SE!

1/1

Ovih nas dana griju vruće ljetne temperature koje su još davno premašile 30 stupnjeva Celzijevih. Za nezaboravno ljeto, osiguraj si pravi miks svega što miriše na ljeto. Znači, dovoljno mora, sunca, osvježavajućih pića i chillanja u hladu ispod palme ili kod kuće na kauču pod klimom. Prepusti se ljetu – otjeraj vrućinu i ohlaaaadi se!

 

Želiš sudjelovati u izvlačenju za vrhunski Hisense klima uređaj? Klikni na donju poveznicu i ohladi se jeftinije s klimakoncept.hr!

→Želim sudjelovati u nagradnom natječaju!

 

Usput, zanima li te kako izgleda nagrada? Provjeri ovdje:

→Kakva je nagrada?

 

Znaš li da su Hisense klima uređaji pouzdane i kvalitetne klime s naprednim funkcijama koje će ti omogućiti optimalne temperature i pomoći uštedjeti energiju. Uz to, klima koju možeš osvojiti u natječaju pripada energetskoj klasi A++, i u svom radu koristi ekološki prihvatljivu radnu tvar koja nema štetnog utjecaja na ozonski omotač. Hrpa modernih funkcija i i wi-fi ready klima čine se vrijedne tvoga klika, zar ne?

Iskušaj sreću, mi držimo fige da se osmjehne baš tebi! Ugodno „chillanje“ pod klimom! :)

Nagradni natječaj traje od 15.6. – 15.7. 2022.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe