Mrežna oprema - Savjeti

Odabir savršenog poklona više nije nemoguća misija

Blagdanski ukrašen stol, zabave u prosincu, druženja s prijateljima, obitelji i suradnicima…Sve je to neizostavan dio nadolazećih tjedan

više

HDMI kabel omogućava kvalitetan prijenos slike i zvuka

Kako bi povećali užitak gledanja filmova možemo si pomoći na razne načine. Veličina TV zaslona i kvaliteta zvuka svakako su vodeći faktori za užitak gledanja, ali i za sliku i za zvuk je važna kvaliteta.

više

Kupovina routera

Bežični usmjerivač ili router trebate, ako želite povezati više od dva računala na internet preko iste mreže. Kako je na tržištu bogata ponuda raznih proizvođača, odluka koji izabrati zasigurno nije lagana.

više

Kupovina i odabir mrežne opreme

Mrežna oprema koristit će vam ako želite povezati međusobno više računala, a po načinu prijenosa podataka dijeli se na žičnu ili bežičnu. Neki od osnovnih dijelova mrežne opreme su mrežne kartice, routeri i switchevi.

više

Bežično povezivanje s računalom i kupnja mrežne kartice

Danas je internet nezamjenjiv alat za svakog mladog čovjeka pa i mnogi stariji ljudi bez interneta više ne mogu živjeti. Danas nam nije samo važno da imamo pristup internetu. Također je važna i njegova brzina i cjelodnevna dostupnost, jer nam svaki mali prekid veze može izazva...

više

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe