Stacionarna telefonija - Savjeti

Ne propusti

Komentari

Prije 5 godina

PANASONIC bežični telefon KX-TG1611FXH crni

PANASONIC bežični telefon KX-TG1611FXH crni

standardni bežićni telefon, koji za razliku od nekoh u ovom cjenovnogm rangu, ima ekran koji svijetli u mraku. Baterija traje dosta dugo. Ja sam zadovoljan ovim uređajem.

Prije 6 godina

PANASONIC bežični telefon KX-TG2511FXT crni

PANASONIC bežični telefon KX-TG2511FXT crni

Mislila sam da je puno bolje kvalitete. Imam stari Panasonic telefon i neusporedive kvalitete je s ovim. Protiv: Ne sviđami se!

Prije 6 godina

PANASONIC bežični telefon KX-TG2511FXT crni

PANASONIC bežični telefon KX-TG2511FXT crni

Super ideja i dobre karakteristike na papiru, ali kontinuirano imam problem sa punjenjem baterija (neovisno o zamjeni) i jedna slušalca je točno na kraju garantnog roka totalno otkazala poslušnost. Dobije se koliko se i plati.

Faks je nezamjenjiv uređaj u uredu

Kada tražite faks uređaj obratite pozornost na cijenu, kvalitetu i posebne funkcije. Faks uređaji se koriste za slanje i primanje dokumenata preko telefonske linije. Ako trebate faks samo za primanje dokumenta, razmotrite faks modem kao alternativu.

više

Kupnja žičnog telefona za ured ili dom

Telefoni su vrlo važan dio tehnologije bez koje mnogi ljudi ne mogu zamisliti život. Unatoč činjenici da fiksni telefoni sve više ustupaju mjesto mobilnim telefonima i da mnoga domaćinstva danas više nemaju fiksne telefone, žičani telefoni su još uvijek aktualni. Fiksni telefo...

više

Neke stvari, kao što su fiksni telefoni, su još uvijek potrebne

Da li spadate među one koji koriste samo mobilne telefone? Vjerujete li da su fiksne linije dio povijesti, da više nisu korisne? Da li vam je besmisleno plaćati račune za fiksnu telefonije, ljutite li se kada vas pojedini operateri gotovo prisiljavaju da kupite njihove usluge?

više

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2020 sMind d.o.o.