• Opis trgovine
  • Trgovine
  • Dostava
  • Uvjeti plaćanja
Spartoo.com je priča o trojici prijatelja, ljubitelja obuće i interneta. Boris, Paul et Jérémie, upravo su diplomirali, ukupan zbroj njihovih godina niži je od 75 te sanjaju o pokretanju vlastitog biznisa. Nakon mnogo razmišljanja, odlučuju pokrenuti stranicu s online prodajom obuće. U poslovnu avanturu upuštaju se 2006. i stvaraju Spartoo.com., stranicu čije se ime referira na spartanke, drevne kožne sandale i Spartu, jedan od najmoćnijih gradova antičke Grčke. Imenu su vješto dodali dva „O” koje nose i najveće internet uspješnice: gOOgle, yahOO, kelkOO…

Spartoo je ugledao svjetlo dana 16. kolovoza 2006. Entuzijazam ambicioznog tria, kvaliteta projekta i njegova jedinstvenost privukli su brojne poduzetne timove, investitore, marke i pružatelje usluga, koji su se pridružili ovoj uzbudljivoj avanturi.
Spartoo
16 RUE HENRI BARBUSSE
38100 Grenoble
T: 01 7776 173
E: adriana@spartoo.com.hr
UPS standardna dostava
Rok dostave: 4 do 5 dana
Cijena dostave: besplatno

UPS ekspres dostava:
Rok dostave: 1 do 2 dana
Cijena dostave (maksimalno 4 artikla): 111 kn
Plaćanje bankovnom karticom
Klijent mora unijeti broj svoje bankovne kartice, datum isteka valjanosti kartice i kontrolni broj. Klijent konačno potvrđuje svoju narudžbu klikom na opciju „Potvrdi“. Radi sigurnosti plaćanja, potvrda o uplati se u nekim slučajevima vrši samo nakon unosa 3D-Secure kôda kojeg izdaje banka. Označavanjem opcije „Spremi“, Klijent prihvaća da se broj njegove bankovne kartice i datum isteka njene valjanosti spreme za naredne kupovine.
Paypal
Vlasnik Paypal računa plaćanje izvršava putem interneta, kroz navedeni račun, unoseći samo adresu elektroničke pošte i Paypal lozinku.
Financijski podaci Klijenta se tako nikada ne prosljeđuju Spartoo-u. PayPal šifrira i štiti broj bankovne kartice jednom zasvagda.
Plaćanje pouzećem
Klijent može platiti narudžbu prilikom uručenja paketa, uz nadoplatu od 20 kuna, koja se ne vraća u slučaju povrata proizvoda. Klijent može odabrati navedeni oblik plaćanja na stranici za plaćanje. Plaćanje se vrši u gotovini.
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Spartoo kategorije proizvoda

Je li Spartoo tvoja omiljena trgovina? Na popisu proizvoda potraži najbolju ponudu za proizvod koji kupuješ.

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2019 sMind d.o.o.