Tko smo i što želimo?

Vodeća platforma za usporednu kupovinu u regiji!

Jeftinije.hr je vodeći hrvatski portal za usporednu kupovinu s gotovo 300 prisutnih web trgovina, s više od 600.000 dnevno aktivnih ponuda te s više od 500.000 mjesečnih korisnika. To nas čini najrelevantnijim izvorom informacija hrvatskim potrošačima bez obzira na to kupuju li putem interneta ili u klasičnim prodavaonicama.

Portal Jeftinije.hr djeluje pod okriljem grupacije Ceneje, koja upravlja ostalim vodećim portalima za usporednu kupovinu u regiji: Ceneje.si, Idealno.rs i Idealno.ba koji omogućuju pretraživanje trgovina te usporedbu proizvoda i cijena u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. U regiji surađujemo s gotovo 1000 web trgovina, a mjesečno nas posjećuje oko 1.200.000 različitih korisnika.

Web trgovcima nudimo uređen kanal na kojem mogu konkurirati na transparentniji način. Naše pažljivo strukturirane kategorije pomažu vam doseći prave korisnike te pridobiti kvalitetan promet s visokim stupnjem konverzije. Poseban naglasak stavljamo na poticanje rasta malih web trgovina kojima pomažemo u premošćivanju prepreka pri ulasku na tržište.

Objavite svoje proizvode na jeftinije.hr i unaprijedite prodaju!

Objavom vaših proizvoda na jeftinije.hr dobivate:

  • najbolji trenutak za prodaju: ponudu prikazujete upravo onim korisnicima koji ju u tom trenutku pretražuju
  • iznimno kvalitetne posjetitelje koji su spremni na kupnju vašeg proizvoda
  • optimalnu investiciju: plaćate po kliku i samo u slučaju kada posjetitelja preusmjerimo na vašu web stranicu

Detaljno razumijemo trendove potražnje i ponašanja potrošača i zato vam omogućujemo da iskoristite trend kupnje u pravom trenutku!

Objavite svoju ponudu na jeftinije.hr! Ispunite obrazac i naš prodajni savjetnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.