Potraži među prikazanim proizvodima

Vodilice i povodci za glodavce

(15 proizvoda)

Da li ti se upravo pridružio novi prijatelj glodavac? Možda planiraš ili očekuješ proširenje životinjskog društva? Ukoliko je bar jedan odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj novi ili postojeći životinjski prijatelj bude opremljen vodilicom i povodcem za glodavce, koji će mu osigurati veću sigurnost i mirnije i bezbrižnije šetanje. Pošto najbolji prijatelji zaslužuju najbolje, provjeri što smo ti pripremili pod kategorijom vodilica i povodca za glodavce na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr, gdje svoju ponudu predstavljaju samo najpoznatiji brandovi, najbolji proizvođači, trgovine i trgovački posrednici. Osiguraj svom kućnom ljubimcu proizvode, koji će mu donijeti veću sigurnost, a to će mu pružiti oni koji će se prilagoditi njegovom vratu, odnosno tijelu, i neće ometati svakodnevne pokrete i hodanje.

Prilikom izbora vodilice i povodca za glodavce, na prvom mjestu obrati pažnju na dimenzije, odnosno veličinu. Zato ga prilagodi veličini, uzrastu i vrsti tvog glodavca. Pri tom uzmi u obzir praktičnost i udobnost takvih proizvoda i izaberi samo najljepše i najkvalitetnije materijale. Naime, samo na taj način možeš eliminirati prerano uništenje ili kidanje vodilice i pojasa za glodavce, naročito u slučaju, kada je tvoj četveronožni prijatelj jedan od najživahnijih, aktivnih i razigranih. Odgovarajuća veličina je od velikog značaja, naročito kada je vodilica i povodac preuski i pretijesni, a kod previše robusnih kod glodavca može doći do urezivanja, gušenja ili drugih nepotrebnih povreda i nesreća.

Pored materijala i dimenzija u sveobuhvatnoj modernoj ponudi na tržištu izaberi između različitih modela, boja, nijansi i slika. Sve popularniji su vodilice i povodci za glodavce sa plastičnom drškom , koji vlasniku omogućavaju bolje držanje. Takoše su pogodni i korisni univerzalni, odnosno višenamjenski povodci i vodilice za glodavce, koji su pogodni za sve vremenske uvjete, jer njihov materijal osigurava trajnost, brzo sušenje i hlađenje.

Prikaži više
15 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe