Čarobni kupaći kostimi za oblikovanje tijela FITLINE

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
FITLINE kupaći kostimi dizajnirani su kako bi naglasili vaše najljepše obline. Bilo da želite naglasiti svoje vitke noge ili isklesati atraktivan struk, FIT... Pročitaj cijeli opis
27,99 € -29 %
19,99 €
1-3 dana
Veličina
Boja: crna
Cijena s dostavom
23,98 €
Dostupnost

Velika potražnja - ograničene zalihe! Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vigoshop.hr ponudi
Ponuda trgovine vigoshop.hr za proizvod Čarobni kupaći kostimi za oblikovanje tijela FITLINE. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Materijal
Tip kupaćeg kostima
Veličina
M
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020CCDD9
Prijavi grešku
FITLINE kupaći kostimi dizajnirani su kako bi naglasili vaše najljepše obline. Bilo da želite naglasiti svoje vitke noge ili isklesati atraktivan struk, FITLINE kupaći kostimi učinit će da se osjećate samouvjereno i fantastično.

Zahvaljujući odabranim tkaninama i promišljenom dizajnu, uživat ćete u iznimnoj udobnosti i potpori koju nudi FITLINE. Dizajn osigurava savršeno pristajanje svakom tijelu. Grudnjak i široke naramenice pružaju optimalnu potporu kako biste se bez brige mogli zabavljati na plaži ili uz bazen.

FITLINE se također može koristiti svakodnevno kao moderan jednodijelni bodi. Tako možete jednostavno prijeći od sunčanja na plaži do opuštenog ručka u baru na plaži, bez potrebe za presvlačenjem.

Izrađen od visokokvalitetnog 100 % poliestera, jednodijelni kupaći kostim za žene brzo se suši, rastezljiv je i udoban za nošenje. Mekani i diskretni dizajn prekrasno se stapa s tijelom.

Recite zbogom neudobnim žicama jer ovaj kupaći kostim nudi udobnost bez žica, a istovremeno pruža potporu. Podstavljeni grudnjak i naramenice omogućuju oblikovanje i podizanje grudi bez žrtvovanja udobnosti.

FITLINE će učiniti da izgledate samouvjereno i zavodljivo dok naglašavate svoju prirodnu ljepotu i obline. Pripremite se divljenju promatrača, jer ćete u ovom kupaćem kostimu izgledati zaista očaravajuće.
 
Čarobni kupaći kostimi za oblikovanje tijela FITLINE
Čarobni kupaći kostimi za oblikovanje tijela FITLINE
19,99 €
u vigoshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe