Potraži među prikazanim proizvodima

Oprema za skijaško trčanje

(11 proizvoda)

Tražiš dodatnu opremu za skijaško trčanje, ali ne znaš što kupiti? Bez obzira da li se trčanjem baviš amaterski ili profesionalno, na tržištu sportske opreme dostupno je mnoge različitih artikala, među kojima zasigurno možeš pronaći odgovarajući za sebe. Prije kupovine međusobno usporedi različite opcije i pronađi najbolju ponudu!

Oprema za skijaško trčanje uključuje štapove, alat i ostali pribor. Među dodatnom opremom za skijaško trčanje bitno je posebno veliku pozornost posvetiti odabiru odgovarajućih štapova. Pri čemu je najbitnija visina, koja ovisi o tehnici trčanja i tvojoj visini. Za tehniku klizanja preferira se duži štap, a točna duljina može se najbolje odrediti tako da svoju visinu pomnožiš 0.9. S druge strane, štapovi za klasičnu tehniku trčanja su kraći, približno visine do ramena. Odgovarajuću visinu dobiješ tako da svoju visinu pomnožiš s 0,85.

Kod odabira štapova, također moraš uzeti u obzir materijal. Aluminij je pogodan za početnike i aluminijski štapovi su malo teži dok su karbonski lakše i tijekom trčanja se ne savijaju.

Prikaži više

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe