Savjeti kategorije

Korisni i praktični savjeti pomoći će te da se ne "utopiš" u cjelokupnoj ponudi dostupnoj na tržištu te da doneseš promišljenu odluku prije kupovine. Informacije će te usmjeriti pri pretraživanju proizvoda, upozoriti te na sve ono što prije kupovine trebaš znati o određenom proizvodu ili vrsti proizvoda te će ti pomoći izabrati proizvod po tvojoj mjeri. Promašena kupovina? Nikad više!

više

Kako odabrati usisavač za bazen?

Ako u svom vrtu imate bazen, vjerojatno ste se već pozabavili čistoćom vode i njezinom filtracijom. Ali ni najbolji filter ne može zamijeniti usisavač za bazen. Na taj način se učinkovito možete riješiti prljavštine na dnu i stijenkama bazena, kao i na stepenicama. Kupnjom usi...

više

Kako odabrati respirator?

Respiratori su sredstva za zaštitu dišnih puteva koja primarno štite onoga tko ih nosi. Sprječavaju udisanje štetnih tvari kroz nos i usta te filtriraju krute čestice opasne za čovjeka. Razlikuju se po stupnju zaštite, odnosno po tome koliko velike čestice (prašinu) i patogene...

više

Kako odabrati walkie talkie?

Komuniciraj brzo i pouzdano na kratkim udaljenostima. S walkie-talkijem možeš ostati u kontaktu na izletima u prirodu, putovanjima automobilom ili sportskim događajima.

više

Kako odabrati zamrzivač?

Na našem tržištu može doći do zabune oko toga koliko zapravo postoji različitih vrsta zamrzivača i ima li smisla voditi računa o energetskom razredu. Pogledajmo kako odabrati zamrzivač na temelju nekoliko ključnih parametara. Uz pravilnu kombinaciju ovih elemenata, služit će v...

više

Kako odabrati motokultivator?

Prekopava i prozračuje tlo, rahli zbijeni sloj, umiješa gnojivo ili kompost te usitnjava korov. Pravilno odabran motokultivator može sve to i pomoći ti da iz godine u godinu ostvaruješ bogat urod. Nije bitno uzgajaš li krumpir, jagode ili cvijeće. Odaberi ga uglavnom na temelj...

više

Kako odabrati interaktivnu igračku?

Djeca vole igračke koje reagiraju na njihove podražaje. Prave interaktivne igračke zabavljaju dijete i razvijaju njegove motoričke sposobnosti, logično razmišljanje i vokabular. Pogledajmo glavne kriterije odabira.

više

Kako odabrati plastifikator?

Ne želiš da se tvoji posteri, posjetnice ili dokumenti oštete? Zatvori ih plastifikatorom u zaštitnu foliju. Današnji uređaji to mogu učiniti za nekoliko minuta i cijena im je pristupačna. Ali prije kupnje moraš razmisliti o nekoliko ključnih pitanja.

više

Kako odabrati matičnu ploču?

Matična ploča je ključna komponenta svakog računala. Služi za povezivanje svih njegovih komponenti i upravljanje njihovim radom. Odaberi pravu matičnu ploču za svoje računalo.

više

Kako odabrati ratkape?

Ratkape mogu oživjeti i istaknuti izgled cijelog automobila. Međutim, one ne ispunjavaju samo estetsku funkciju, već njihov dizajn štiti kotače od letećeg šljunka ili soli zimi. U ponudi ćeš pronaći i dizajnerske ratkape koje podsjećaju na ALU kotače.

više

Kako odabrati podlogu za igru?

Podloga za igranje ne služi samo za odmor, već može i satima zabavljati dijete, s tim da na prikladan način razvija njegova osjetila i motoriku. Odaberi podlogu na temelju svoje dobi i ovisno o tome koliko dugo je želiš koristiti.

više

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe