Oprema za dom

Oprema za dom

Seliš se u novi dom i zato gledaš svu povezanu opremu, od sanitarne keramike do žarulja i zavjesa? Tražiš novu posteljinu koja će oživjeti spavaću sobu ili možda razmišljaš kako bi lijepo bilo imati bazen? Prije kupnje pogleda ponudu opreme za dom i donesi informiranu odluku.

Možeš birati među armaturama i sanitarnom keramikom, posteljinom, ležajevima i tekstilnim proizvodima, dekorativnom opremom i dodacima za dom te različitim ukrasima. Svoj dom možeš uljepšati tapetama, foto-tapetama i naljepnicama ili lampama, a na raspolaganju su i druge korisne naprave i pomagala, oprema za kućanske aparate, satovi i radio satovi. Za zaštitu doma će se pobrinuti alarmi i uređaji za nadzor i sigurnost, a za užitak bazeni i oprema za njih. Ako želiš čist i uredan dom dobro će ti doći i pribor za čišćenje.

Mijenjanje sanitarne keramike je zahtjevno, dugotrajno i naporno i zato se za to dobro pobrinuti prije useljavanja u novi dom, a tad je i dobar trenutak da razmisliš što želiš i što ti je potrebno. Keramiku nije jednostavno zamijeniti zato dobro promisli o takvom zahvatu.

S druge strane, među opremom za doma je puno proizvoda koje možeš mijenjati brzo i bez problema i zato tvoj izbor može biti hrabriji i impulzivniji, a isto vrijedi i za tekstilne proizvode poput zavjesa i rolete, tepiha, deka i sličnog. Sve popularnije su ponovno i tapete, odnosno, foto-tapete s kojima ćeš na jeftin način originalno ukrasiti svoj dom.

više

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.