Uređaji za mjerenje

(767 proizvoda)

Renoviraš ili gradiš kuću i potrebni su ti različiti mjerni uređaji? Možda ti treba kutomjer ili neki drugi mjerni uređaj za dopunu tvoje radionice. Prije kupovine provjeri ponudu, međusobno usporedi različite proizvode i tako olakšaj odluku.

U kategoriji mjernih uređaja možeš pronaći šestare, kutomjere, laserske mjerače, daljinomjere, multimetre, libele, kao i sklopive metre.

Šestar je uređaj za mjerenje razdaljine, koji omogućava točnost od 0,1 mm ili do 0,02 mm. Neki napredni mjerači su opremljeni digitalnim ekranom. Kutomjeri su namijenjeni mjerenju kuteva i osiguravaju točno mjerenje stupnjeva kutova. Pored običnog, možeš izabrati i kutomjer sa LCD ekranom, koji efikasno olakšava rad.

Laserski mjerači ti omogućavaju mjerenje pouzdanom laserskom tehnologijom , kao i jednostavno mjerenje površine i zapremine. Moguće je praviti digitalne rasporede, a takvi uređaji obično dozvoljavaju zbrajanje, oduzimanje i kontinualno mjerenje. Prije izbora provjeri da li je mjerač opremljen sa ekranom za prikaz i da li komplet sadrži praktičnu torbicu za zaštitu i baterije.

Multimetri ti omogućavaju mjerenje napona, otpora, jakosti struje itd., a neki mjere i frekvenciju, indukciju i kapacitet. Izaberi kvalitetan multimetar, koji je jednostavan za upotrebu i ima pregledan ekran, na kojem su prikazane sve željene informacije.

Treba ti nivo vode? Provjeri i međusobno usporedi različite uređaje i izaberi one koji ti nude odgovarajuću točnost. Ukoliko je centralna bočica na vagi povećana, to će ti u velikoj mjeri olakšati čitanje. Pogledaj i ponudu sklopivih metara i ostalih mjernih uređaja.

više
767 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe