Okviri za slike

Imaš sliku koju želiš objesiti na zid, ali nemaš odgovarajući okvir za nju? Želiš li povećati i uokviriti posebno lijepe fotografije s posljednjeg putovanja? Možda je tvoj unuk ili unuka nacrtala lijepu ribicu i želiš je uokviriti i objesiti na zid? Bez brige jer za bilo koju fotografiju ili sliku postoji odgovarajući okvir.

Na Jeftinije.hr imamo vrlo raznoliku ponudu okvira za slike. Možeš birati između različitih dimenzija, boja, materijala i debljine okvira. Čak i načini umetanja slike u okvir su različiti. Osim toga, možeš odabrati i manje konvencionalan način izlaganja svoje fotografije - na pladnju, dio zidnog sata, okvir u obliku natpisa ... Za ljubitelje tehnologije na tržištu su dostupni čak i digitalni okviri, u koji preneseš sliku sa tableta i lako kasnije promijeniš za drugu. Ako te tako velik izbor različitih okvira više plaši nego veseli, pročitaj u nastavku neke savjete za odabir najboljeg okvira za svoje slike ili fotografije.

Prije kupnje okvira najprije moraš izmjeriti dimenzije slike koju želiš uokviriti. Imaj na umu da je kod klasičnih slika učinak puno ljepši s debelim okvirom. Osim toga, u izračunavanju dimenzija okvira računa se i rub okvira koji će biti između slike i okvira.

Stil okvira mora odgovarati slikarskom stilu slike koja će biti u njega stavljena. Za starije slike su najprikladniji debeli okviri. Najbolji će biti okviri tradicionalnih oblika i boja, ali ako se bojiš da se takav okvir neće dobro uklopiti u tvoj moderan stan, možeš okvir ofarbati s bijelom bojom, pa će biti moderniji, ali još uvijek klasičnog izgleda. Modernije slike uokviri sa tanjim okvirima od modernih materijala i izgleda. Za uokvirivanje fotografija preporučaju se vrlo tanki plastični ili metalni okviri koji izgledaju poput plastike i po boji se slažu s bojama na fotografiji. Ako se ne možeš odlučiti za pravu boju, uvijek možeš odabrati crnu.

Poseban efekt se može postići ako je okvir iste boje kao i zid. S takvim okvirom će izgledati kao da ga i nema i kao da slika lebdi u zraku.

Da tvoj okvir ne bi bio samo lijep, nego i povoljan, pogledaj na Jeftinije.hr gdje možeš usporediti cijene različitih trgovina.

više
0 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj upotrijebiti drugačiju kombinaciju filtera ili zasebno koristi svaki filter.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe