Potraži među prikazanim proizvodima

Održavanje i čišćenje za glodavce

(28 proizvoda)

Da li se u tvojoj kući igra, šeta, trčkara ili veselo valja neki hrčak, činčila, miš, miš, jazavac ili neki drugi glodavac? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj životinjski prijatelj bude lijepo njegovan, zdrav i zadovoljan. U tome svakako pomaže detaljno održavanje i čišćenje za glodavce, koje je pogodno za mladunce, kao i za one malo veće, odrasle glodavce. Pošto si životinji najbolji prijatelj, provjeri što smo ti pripremili za njega pod kategorijom održavanje i čišćenje za glodavce, gdje svoju ponudu predstavljaju samo najpoznatiji brandovi, najbolji proizvođači, trgovine i trgovački posrednici. Osiguraj svom kućnom ljubimcu proizvod, koji će uljepšati njegovu dlaku, koja će pored ostalog, eliminirati neprijatne i dosadne buhe, a time pomoći njegovom zdravlju, čistoći i urednosti. Većina glodavca se mnogo bolje osjeća , ukoliko su sređeni, njegovani i čisti njihovi kavezi, jer to u velikoj mjeri doprinosi njihovom raspoloženju i radosti. Zato, pored njege i higijene za glodavce, pobrini se za odgovarajuće održavanje i njihovog prebivališta.

Prilikom održavanja i čišćenja za glodavce oni se četkaju, odnosno češljaju, što pomaže biti sređena i dobro održavana dlaka, a uz to sa kože im efikasno skidaš već spomenute buhe. Prije konačnog izbora četki i češlja, dobro očetkaj pod dlaku svog glodavca i na taj način rastvori sve dobivene čvorove koji bi mogli oštetiti fine iglice češlja. Prije nego što ga detaljno očetkaš, zaštiti prostor plahtom ili krpom, koja će zadržati višak buha ili larvi. Preporučuje se da svog ljubimca češljaš u smjeru rasta dlake, a posebno je potrebno obratiti pažnju na područje oko ušiju , na korijenu repa i vratu. Nakon upotrebe četku ili češalj potopi u blagu otopinu za dezinfekciju, da bi time spriječio prijenos buha sljedećim češljanjem. Za još bolji efekt, češalj ili četku možeš koristiti u kombinaciji sa praškom protiv buha.

U svakom slučaju: svom kućnom ljubimcu osiguraj savršeno uredan i zdrav izgled, a takve proizvode ćeš lako pronaći u održavanju i čišćenju za glodavce, koji neće razdražiti, odnosno naškoditi njegovoj koži ili dlaci. Također se pobrini i za urednost njegovog prebivališta, a u te svrhe se upotrebljavaju granule za glodavce.

Prikaži više
28 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe