Trake

Prije nego što se upustiš u novo farbanje, provjeri da li imaš svu odgovarajuću i neophodnu zaštitu od prskanja i/ili kapanja boje. Među omiljene zaštite spadaju zaštitna folija, kao i stari i neupotrebljivi časopisi, a mogu se koristiti i stare krpe i plahte. Također, kao zaštitu ili kao pribor za mnoge vrste dekoracija, crtanje, slikanje linija ili oblikovanje raznih uzoraka se koriste razne vrste traka.

Trake možeš koristiti u različitim debljinama, uzimajući u obzir njihovu namjenu, kao i način upotrebe. Kao što je spomenuto, s trakama možeš zaštiti prostorije, podove, prozore, vrata i slično, kako prilikom poslova farbanja, tako i u automobilizmu ili u zatvorenom prostoru i tako dalje. Prilikom izbora obrati pažnju i na kvalitetu trake, koja osigurava čvrstoću i dobru stabilnost, a da pri tom ne ostavlja tragove i ostatke lijepila. Prije konačne kupovine na blagajni provjeri i potrebnu količinu, prilagođenu dimenzijama prostora i stvari koje želiš da oblijepiš i zaštitiš, a pored toga, obrati pažnju i na debljinu, kao i već spomenuto dobro prianjanje, jednostavnost upotrebe i drugo.

Za ultra izdržljivost, snagu i najbolji prijem koristi montažne trake. One zbog svoje snažne dvostranosti osiguravaju dodatnu ljepljivost, trajnost i jednostavnost upotrebe. One osiguravaju prije svega dugotrajno i brzo, sigurno pričvršćivanje predmeta, stvari, koje ne želiš da se razbiju, oštete, istroše i tako dalje. Nadalje, uzmi u obzir i mjesto njihove upotrebe. Neke trake su svojom trajnošću i materijalom pogodne za unutrašnje, a neke za vanjske prostore, jer se pojedine trake mogu, pod utjecajem vanjskih faktora smočiti i uništiti. Jedan od glavnih kriterija za odluku o kupovini treba ti biti izdržljivost. Pojedine trake su otporne na UV zračenje, vodu i drugo.

više
Savjeti 0
19 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.