Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Mase za fugiranje

(1 proizvod)

Da li se spremaš za renoviranje, prepravljanje kupaona ili postavljanje keramičkih pločica u kuhinji, hodniku, na balkonu, terasi ili u vrtu? Ako je odgovor potvrdan za bilo koji dio kuće, onda te prije postavljanja samih pločica čeka biranje i kupovina neophodne mase za fugiranje. Ona je ne samo neophodan, već i obavezan element, koji kod ovakvog posla praktično ne smiješ preskočiti. Zato za sebe izaberi najbolju masu za fugiranje za svoje pločice i prostor, koja će pratiti svoju namjenu, odnosno: sprečavanje nakupljanja otpadaka i čestica prašine između dvije pločice, kao i pružanju dodatne stabilnosti.

Prije nego što se odlučiš za pravu masu za fugiranje, provjeri, koliko osigurava dobar prihvat, odmah se odluči za trajne i kvalitetne mase za fugiranje, one koje su mogu biti izložene unutrašnjim i vanjskim utjecajima na životnu sredinu (recimo: vremenu, kiši, vodi, prljavštini, temperaturi, mrazu i tako dalje). Većinu nas prilikom izbora fuge vodi misao o njenom održavanju, čišćenju i dugoročnoj stabilnosti. To se najčešće odnosi na mrlje na fugi od tepiha, koje su sive ili tamnije boje. Zato prije odluke o mjestu postavljanja (vani ili unutra), prilagodi boju fuge sa samim pločicama, odnosno njenim motivom i nijansom.

Prije nego što obaviš kupovinu na samoj blagajni, treba provjeriti koliko masa za fugiranje dobro prianja na raznim podlogama. Dakle: da li je zaista pogodna za keramiku, glatke pločice, da li se može koristiti za plastiku, aluminijske površine i drugo. Ukratko: da kupovina ne bi bila brzopleta, dobro razmisli o namjeni, mjestu upotrebe, i precizno izračunaj potrebnu količinu mase. Za lakšu odluku posjeti Jeftinije.hr i usporedi različite mase za fugiranje, izdvoji samo najbolje i uštedi vrijeme za kupovinu i šetanje po trgovačkim centrima.

Prikaži više
1 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe