Senzori

Sve veći broj kućanstava, kuća i stanova, u unutrašnjim ili vanjskim prostorima, njihovoj okolini koristi različite i raznovrsne senzore. Upravo zbog njihove različitosti i bogate ponude možeš h koristiti prilikom različitih poslova i dužnosti. Zato: ukoliko se odlučuješ za kupovinu novog senzora, prvo razmisli, za što, odnosno u koje svrhe će se pretežno koristiti, a onda pregledaj portal Jeftinije.hr, gdje ćeš sigurno pronaći točno onaj koji želiš i koji ti je potreban. Na najvećem portalu za uspoređivanje smo ti pripremili ponudu brojnih proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika, pa prije nego što se odlučiš za novi senzor, međusobno ih usporedi i uhvati najbolju kombinaciju kvaliteta i cijene.

Kod senzora, pored ostalih, možeš pronaći i senzor kuta, odnosno senzor nagiba, a prije nego što izabereš i naručiš, pažljivo pročitaj sve tehničke karakteristike, odnosno tehničke specifičnosti. Kao savjet i pomoć: pažljivo prati, koji mjerni opseg osigurava željeni senzor, koji je njegov maksimalni mjerni opseg, a pogledaj i minimalan i maksimalan radni napon, pa rezoluciju i maksimalnu temperaturu. U kriterij za pametnu i zadovoljnu kupovinu uvrsti i tip senzora i vrijednost njegovog otpora.

Ukoliko ti kutni senzor, odnosno senzor nagiba ne treba ili ga već imaš, pogledaj, da li ti je potreban neki od sljedećih senzora: plinski, udaljenosti, odnosno senzori pokreta, PIR senzori, radarski senzori ili senzor blizine. Također, u modernoj komparativnoj ponudi su prisutni i senzori tiskanja, senzori vlage, oni za kontrolu nivoa svijetlosti, ultrazvučni i temperaturni senzori, a najpopularniji, funkcionalni i svestrani su svakako univerzalni senzorski moduli. Za dobar i besprijekoran rad se preporučuje tehnika čipa ili magnetne kartice, kao i ostala važna i neophodna oprema za senzore.

više
Savjeti 0
2245 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.