Drobilice

Koliko često se susrećeš sa raznim drobljenjem različitih drvenih stvari, odnosno debelih komada, zato brzo nabavi nov, sposobniju i napredniju drobilicu, koja će tvoje zadatke obavljati još brže, efikasnije i prije svega sigurnije. A da bi to zaista bilo tako , dobro je nabaviti višenamjenske, popularne električne drobilice, koje ti pružaju izvanredan protok materijala, kakao pri radu sa mekim, tako i sa tvrdim drvetom. Prije kupovine je dobro raspitati se o funkcioniranju sistema sa ili bez blokade, pa o jačini i performansama motora, mogućem drobljenju različitih debljina, kao i o sistemu rezanja.

Prije konačnog čina na blagajni provjeri i saznaj više o mogućem inovativnom sistemu za rezanje, a također, prednost predstavljaju i oni sa izmjenljivim lijevkom. Za jednostavnije sakupljanje izdrobljenog materijala se preporučuju praktične košare, koje pored ostalog obavljaju i sigurnosnu funkciju. Svakako, prednost predstavljaju i one koje osiguravaju veći prostor.

Prilikom izbora nove drobilice, prije konačne odluke pregledaj i oznake o najvećem mogućem promjeru , prodiranju u materijal i težini. Ovo posljednje je posebno važno, jer će rad sa preteškom drobilicom postati otežan, a time i produženo vrijeme za obavljanje poslova.

Da li želiš da ti odluka o kupovini drobilice bila što jednostavnija, kao da se virtualno šetaš po maloprodajnim policama iz svoje fotelje. To možeš učiniti tako što ćeš posjetiti najveći portal za uspoređivanje Jeftinije.hr, gdje ćeš pronaći široku ponudu različitih poznatih brandova, proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika brojnih, raznovrsnih drobilica i uhvatiti najbolju kombinaciju kvalitete i cijene.

više
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Boja

Težina (kg)

MIN MAX

Maksimalan promjer grana (mm)

MIN MAX

Snaga (W)

MIN MAX

Volumen kontejnera (l)

MIN MAX

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Priprema kuće i dvorišta za zimski san

Veseliš li se zimskom ljenčarenju ispred kamina u udobnom i toplom domu? Potrebno je pripremiti vrt i ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
31 proizvod
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.