OVERMAX auto na daljinsko upravljanje X-Monster 3.0

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vozilo na daljinsko upravljanje OVERMAX X-Monster 3.0 maksimalne brzine do 45 km/h, MJERILO 1:18 <br/>Suspenzija prilagođena svim vrstama podloge sa vrhunskim pogon... Pročitaj cijeli opis
140,68 €
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 20:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Ponuda trgovine Abrakadabra za proizvod OVERMAX auto na daljinsko upravljanje X-Monster 3.0. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Tip igračke
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009AE5EA
Prijavi grešku
Vozilo na daljinsko upravljanje OVERMAX X-Monster 3.0 maksimalne brzine do 45 km/h, MJERILO 1:18
Suspenzija prilagođena svim vrstama podloge sa vrhunskim pogonom na sva četiri kotača (4x4).
Brzina 45km/h
Pričvrstite sigurnosne pojaseve i držite se čvrsto jer motor i rješenja koja se koriste u X-Monsteru 3.0 omogućuju Vam da dostignete vrtoglavu brzinu od 45 km/h, gotovo odmah nakon pokretanja
Ovakva zabava mora dugo trajati! Dvije baterije ukupnog kapaciteta 1700 mAh pružaju glatku vožnju bez punjenja do 40 minuta.
Neovisna suspenzija
Vozilo koristi ovjes dizajniran prema profesionalnim off-road trkačim vozilima. Sustav ovjesa je neovisan, tako da vozilo kada dođe do bilo kakve prepreke ostaje stabilno, a prevrtanje je praktički nemoguće
Gume s visokim performansama
Kao u stvarnom automobilu: velika snaga mora ići zajedno sa vrhunskim gumama. Elastičnost guma osigurava dodatno ublažavanje udaraca, a posebna gazišta prianjaju na svaku površinu.
Iznenađujuće snažan motor
Snažan električni motor s kvalitetnim hlađenjem osigurava maksimalnu snagu u kombinaciji s niskom potrošnjom energije. Zahvaljujući posebnim rješenjima, motor se ne pregrijava i nikada ne gubi snagu.
Pouzdan 4x4 pogon
Brzi početak, dobro prianjanje na svakoj površini, jednostavna kontrola i prevladavanje skoro vertikalnih uspona. Da! Sve je to moguće s Overmax Monster 3.0.
Čvrsta konstrukcija
Najkvalitetniji, fleksibilni i izdržljivi materijali. Čvrsti i ojačani okvir. Automobil je otporan na udarce i padove. Prednji branik osigurava sigurnost tijekom sudara, a stražnji spojler prikazuje kvačilo i sportski izgled vozila.
Daljinski upravljač
Ako ste ikada upravljali profesionalnim automobilom, znate da vam tip daljinskog upravljača omogućuje uživanje u maksimalnom osjetu prave vožnje. Potpuna kontrola nad automobilom omogućuje preciznu kontrolu i trenutačni odgovor na kretnje.
Jednostavno najbolji poklon za svakog dječaka (OK i one velike)
Zahvaljujući visokokvalitetnoj izradi, nevjerojatnoj izvedbi i modernom izgledu, Overmax X-Monster 3.0 biti će savršeni dar malim i „većim“ dječacima.
OVERMAX auto na daljinsko upravljanje X-Monster 3.0
OVERMAX auto na daljinsko upravljanje X-Monster 3.0
140,68 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe