Magic Motion – Flamingo

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Za sve vas koji se igrate i van spavaće sobe imamo nešto uistinu izuzetno!

Magic Motion – Flamingo je vibrirajuće jaje genijalnog dizajna (dobitnik je nagrade z... Pročitaj cijeli opis

92,99 € -15 %
79,04 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod Magic Motion – Flamingo. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B2396
Prijavi grešku

Za sve vas koji se igrate i van spavaće sobe imamo nešto uistinu izuzetno!

Magic Motion – Flamingo je vibrirajuće jaje genijalnog dizajna (dobitnik je nagrade za dizajn) koji se neprimjetno i diskretno može nositi u javnosti, ali jednako je odličan i na svim ostalim lokacijama. Njegovu vrhunsku tehnologiju otkrivat ćete još dugo nakon kupnje a odličan, anatomski savršen dizajn udobno će se smjestiti u bilo kojoj pozi, pa i dok se krećete – bilo da je riječ o laganoj šetnji ili malo žešćem plesu.

Flamingo ima impresivno jak motor, tako da je odličan i za eksternu stimulaciju klitorisa i drugih erogenih zona. Istovremeno je vrlo tih, što pogoduje ljubiteljima zločestih igara u javnosti.

Vibracije možete kontrolirati na doista puno načina, a i same brzine i uzorci imaju vrlo veliku dozu raznovrsnosti, što je odlično za one koji traže nešto više. Flamingo ima 9 ugrađenih vibrirajućih uzoraka i svima možete zasebno kontrolirati jačinu, što je odličan recept za iskustvo stvoreno potpuno po vašoj mjeri.

Iako se može koristiti i bez nje, aplikacija za smartphone je ona koja Flamingo pretvara u nevjerojatno svestran instrument užitka a vama daje potpunu kontrolu. Aplikacijom možete aktivirati senzor zvuka, tako da vibracije prate okolnu glazbu, ali i glas ili šapat. Nadalje, aplikacijom možete stvarati vlastite uzorke vibracija, kao i igrati igre – primjerice, jedna od igara iskorištava puni potencijal senzora pokreta, tako da kako pomičete ili tresete smartphone, takve vibracije nastaju.

Naposlijetku, Flamingo možete koristiti i kao odličan sustav za izvođenje Kegel vježbi. Preko aplikacije imate trenericu koja vas glasom navodi pri vježbanju i sve što trebate napraviti jest stisnuti mišiće prema vibraciji.

Flamingo je napravljen od vrhunskog medicinskog silikona tako da ne sadrži ftalate ni druge štetne tvari i potpuno je siguran za korištenje. Prije i poslije upotrebe dovoljno ga je oprati vodom i blagim sapunom, a kako je potpuno vodootporan (do jednog metra dubine), osim lakšeg čišćenja, idealan je i za malo mokrije scenarije.

Preporučamo korištenje uz lubrikant na bazi vode.

Aplikacija podržava iOS 7.0 i kasnije i Android 4.3 i kasnije.

– 9+ vibrirajućih uzoraka (dodatni modovi dostupni preko aplikacije, moguće kreirati nove)
– senzor zvuka
– senzor pokreta

Dimenzije: 7,2 cm x 3 cm x 3 cm
Promjer: 3 cm
Težina: 45 g

Materijal: silikon
Napajanje: punjiva baterija

Materijal

Silikon

Mogućnosti

Upravljanje aplikacijom, Vodootpornost, Punjiva baterija

Magic Motion – Flamingo
Magic Motion – Flamingo
79,04 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe