Casio CT-X3000

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom: Ostvarite svoje ambicije u izvedbi s pionirskim AiX tehnologijom i značajkama koje se prethodno nisu vidjele u ovoj kategor... Pročitaj cijeli opis
319,00 €
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalogi

Cijena je osvježena danas od 20:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o MUSIC max ponudi
Ponuda trgovine MUSIC max za proizvod Casio CT-X3000. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Broj tipki
61
Dubina (u cm)
11.6
LCD ekran Ima li aparat montiran LCD ekran ili ne. Na ekranu možete i pogledati sve što je snimljeno.
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009D9EA5
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom: Ostvarite svoje ambicije u izvedbi s pionirskim AiX tehnologijom i značajkama koje se prethodno nisu vidjele u ovoj kategoriji instrumenta. Uz proširivu biblioteku od 800 instrumenta, 260 stilova pratnje i sustav bas-refleksnog zvučnika, mogućnosti su beskrajne. U srcu CT-X3000 je revolucionarni novi zvuk motora, nazvan AIX. To znači Acoustic Intelligent Expression, i mnogo puta je moćniji od prethodne tehnologije. Uz korištenje uzorkovanja visoke razlučivosti koja reagira na dodir za veću dinamičku kontrolu, AiX primjenjuje napredne DSP efekte na svaki ton, za nevjerojatno realan zvuk koji se mora pokušati vjerovati. Značajke: 61 Touch-Sensitive Keys. Revolucionarni AiX zvučni čip. Sustav zvučnika za bas refleks. 800 tonova s ??ekspanzijom korisnika. 260 Plesni stilovi s ekspanzijom korisnika. 128 Registracija sjećanja. 17 Zapisničar zapisa. USB Wave Player. Ulaz za pedale izražavanja. Arpeđator. 310 Preset glazbe. 42 kanalni mikser. Uređivač ritma i uređivač tonova. USB priključak. Kompatibilno s AC adapterom AD-A12150LW (uključeno).
Casio CT-X3000
Casio CT-X3000
319,00 €
u MUSIC max

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe