Klarfit Orbifit Basic Crosstrainer, računalo za trening, remenski pogon, čelični okvir

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Crosstrainer s remenskim pogonom i ergonomskim, eliptičnim pokretima za kućni trening. Uključujući računalo za vježbanje, za kontrolu vremena, brzine, udaljenosti i potro... Pročitaj cijeli opis
145,90 €
3-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Klarfit Orbifit Basic Crosstrainer, računalo za trening, remenski pogon, čelični okvir. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009DA3A1
Prijavi grešku
Crosstrainer s remenskim pogonom i ergonomskim, eliptičnim pokretima za kućni trening. Uključujući računalo za vježbanje, za kontrolu vremena, brzine, udaljenosti i potrošenih kalorija. Stabilan i siguran zahvaljujući čeličnom okviru, ručkama od mekane poliuretanske pjene i protukliznim pedalama. Klarstein Orbifit crosstrainer pogodan je za početnike i nudi učinkoviti trening između vlastita četiri zidš Idealan je za efektni kardio trening i trening izdržljivosti, zahvaljujući kojemu će velike skupine mišića održati u pokretu. Pri vježbanju trenirate kardiovaskularni sustav, a sprava za vježbanje je također posebno prikladna za mršavljenje. Ugrađeno računalo vam omogućuje praćenje procesa vježbanja: vrijeme, brzina, udaljenost i potrošene kalorije. Zahvaljujući velikim tipkama i preglednom zaslonu, upravljanje je vrlo jednostavno i olakšava vam postizanje ciljeva vježbanja. Vježbanje na Orbifit Basic crosstraineru će ojačati vašu izdržljivost, a zahvaljujući eliptičnom pokretu je također zdravo i štedljivo za vaše zglobove. Zahvaljujući, dakle, prirodnim pokretima, je težište ravnomjerno raspoređeno na sve glavne skupine mišića, zglobovi su optimalno opterećeni, što će poboljšati vaše držanje tijela, kao i koordinaciju. Pokret ruku i ramena pri tome imitira nordijsko hodanje što je vrlo učinkovito za jačanje mišića nogu i ramena, kao i za stabilizaciju kralježnice. Uštedite vrijeme, živce i novac vježbanjem kod kuće! Opustite se u vama dobro poznatom okruženju i i započnite s vlastitim programom vježbanja. Sigurnost je pri tome zajamčena: stabilni čelični okvir, mekane ručke od poliuretanske pjene i protuklizne pedale održavaju crosstrainer uvijek čvrsto na zemlji, a vaše tijelo u ispravnom položaju. Zahvaljujući praktičnim kotačima za transport, uređaj se može lako pomicati i skladištiti. Vježbaj kod kuće i ostani u formi: Orbifit Basic crosstrainer tvrtke Klarfit.
Klarfit Orbifit Basic Crosstrainer, računalo za trening, remenski pogon, čelični okvir
Klarfit Orbifit Basic Crosstrainer, računalo za trening, remenski pogon, čelični okvir
145,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe