BEASTPINK Protein Yum Yum Whey 1000 g čokolada-lješnjak

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Yum Whey je protein sirutke dizajniran specijalno za žene. Sadrži minimalnu količinu masti i ugljikohidrata koji zajedno sa širokim rasponom aminokiselina čine sav... Pročitaj cijeli opis
27,95 € -4 %
26,95 €
2-3 dana
-4 %27,95 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

+ pokloni

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod BEASTPINK Protein Yum Yum Whey 1000 g čokolada-lješnjak. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Težina sadržaja (g)
1000 g
Vrsta bjelančevina / proteina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009F905D
Prijavi grešku
Yum Whey je protein sirutke dizajniran specijalno za žene. Sadrži minimalnu količinu masti i ugljikohidrata koji zajedno sa širokim rasponom aminokiselina čine savršenu kombinaciju za postizanje vaših ciljeva. Osim toga, Yum Whey protein sadrži vitamine i minerale koji su važni za ženski organizam i doprinose zdravlju vaše kose, kože i noktiju.

Kako bi Yum Yum protein bio što probavljiviji za žene, obogaćen je probavnim enzimom bromelainom. Dobiva se iz ananasa i pridonosi razgradnji bjelančevina, čineći ih lakše probavljivim.

Protein Yum Yum Whey je također bogat MCT uljem, CLA i L-karnitinom koji potiču sagorijevanje masti i gubitak težine. Spaljivač masti CLA, konjugirana linolna kiselina, ograničava količinu masti koju apsorbiraju stanice i čini put do vašeg tijela iz snova mnogo lakšim. Pruža veliku pomoć kod redukcijskih dijeta te pomaže pri mršavljenju. L-karnitin je jedan od najpopularnijih i najučinkovitijih prirodnih spaljivača masti koji povećava izdržljivost. Tijekom vježbanja karnitin ima najbolje djelovanje jer pridonosi visoko učinkovitom sagorijevanju masti. Kako bismo poboljšali ove učinke, dodali smo MCT ulje koje pomaže pospješiti sagorijevanje masti te je izvrstan izvor energije.

Yum Yum protein ne samo da će vam biti najbolji izvor za potrebni unos proteina, već će biti i vaš omiljeni partner u procesima spaljivanja masti i mršavljenja.
BEASTPINK Protein Yum Yum Whey 1000 g čokolada-lješnjak
BEASTPINK Protein Yum Yum Whey 1000 g čokolada-lješnjak
26,95 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe