Durex – Play Massage 2 in 1 Sensual, 200 ml

Durex – Play Massage 2 in 1 Sensual, 200 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Iz Durexa dolazi Play Massage 2 in 1 Sensual, odlična alternativa masažnim uljima – 2 u 1 lubrikant koji vam omogućuje da budete zaigrani, spontani i opušteni, jer se ... Pročitaj cijeli opis

19,79 € -5 %
18,80 €
1-2 dana
Cijena s dostavom
21,99 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod Durex – Play Massage 2 in 1 Sensual, 200 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00A8FD9F
Prijavi grešku

Iz Durexa dolazi Play Massage 2 in 1 Sensual, odlična alternativa masažnim uljima – 2 u 1 lubrikant koji vam omogućuje da budete zaigrani, spontani i opušteni, jer se može koristiti za masažu i seks.

Opustite partnera/icu masažom i jednostavno uklizite u erotičnije sfere proizvodom koji se može koristiti za masažu, ali i kao klasični lubrikant na bazi vode, stoga idealan za korištenje tijekom seksa ili sa seksualnim igračkama.

Gusta formula izuzetno je skliska i dugovječna, a opet se lako ispire. Gel je obogaćen esencijom ylng ylanga što mu daje ugodni mirisa, a kožu ostavlja mekom i nježnom.

Proizvod je kompatibilan s kondomima i svim vrstama seksualnih igračaka.

Sastojci: Aqua, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Benzoic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Sorbitol, Polysorbate 20, Citric Acid, Phenoxyethanol, Cananga Odorata Flower Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide

Sadržaj: 200 ml

Durex – Play Massage 2 in 1 Sensual, 200 ml
Durex – Play Massage 2 in 1 Sensual, 200 ml
18,80 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe