Meblo Trade Stol Verano 120(170)x80x76h cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Blagovaonski stol na razvlačenje Verano minimalističkog dizajna sa zanimljivom strukturom. Gornja ploča stola je od kaljenog stakla sa završnom obradom u nijansi želje... Pročitaj cijeli opis

1.132,27 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

30 do 45 dana

Cijena je osvježena danas od 2:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o meblo.hr ponudi
Ponuda trgovine meblo.hr za proizvod Meblo Trade Stol Verano 120(170)x80x76h cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B55957
Prijavi grešku

Blagovaonski stol na razvlačenje Verano minimalističkog dizajna sa zanimljivom strukturom. Gornja ploča stola je od kaljenog stakla sa završnom obradom u nijansi željezno sive keramike. Stol Verano sa svojim čistim geometrijskim linijama pronaći će savršeno mjesto u modernim blagovaonama koje su dizajnirane kao mirna i spokojna utočišta.

Zaobljeni dizajn stolica Bressio lijepo će se uklopiti sa oštrim dizajnom blagovaonskog stola Verano kojemu će kontrirati svojim oblikom te će zajedno stvoriti upadljiv kontrast između udobnosti i čvrstoće.

Naručite blagovaonski stol Verano u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija.
Meblo Trade Stol Verano 120(170)x80x76h cm
Meblo Trade Stol Verano 120(170)x80x76h cm
1.132,27 €
u meblo.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe