KLARSTEIN retro hladnjak sa zamrzivačem Irene, crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Hladnjak sa zamrzivačem Klarstein Irene donosi retro izgled u svaku kuhinju i povratak u 50-e godine! Raspolaže velikim prostorom za pohranu svježe hrane, a tu je gornji ... Pročitaj cijeli opis
315,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 11:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Klarstein ponudi
Ponuda trgovine Klarstein za proizvod KLARSTEIN retro hladnjak sa zamrzivačem Irene, crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodatne funkcionalnosti
Dubina (u cm)
64 cm
Glasnoća (u dB)
40 dB
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B6CB9A
Prijavi grešku
Hladnjak sa zamrzivačem Klarstein Irene donosi retro izgled u svaku kuhinju i povratak u 50-e godine! Raspolaže velikim prostorom za pohranu svježe hrane, a tu je gornji odjeljak za zamrzivanje hrane. Daje šarm svakoj malnjoj obiteljskoj kuhinji ili kuhinji pojedinaca. Dizajnerski uređaj će Vas osvojiti elegantnom retro svježinom. Sa 61 litara spremišnog prostora u hladnjaku i 24 litre u zamrzivaču, uređaj Klarstein Irene ima dovoljno prostora za svježu hranu, napitke i zamrznute namirnice. Organizaciju u hladnjaku osiguravaju 2 police od čvrstog stakla, uklonjivi odjeljak za povrće i 2 pretinca za boce u vratima. Zamrzivač pak, osim velikog odjeljka, nudi i prostor za pohranu masla ili začinskog bilja u vratima. Vint-Age Concept: zaobljeni oblik, kromirane ručke, sjajni metalni zaštitni uglovi te praktični otvarač za boce na vratima donosi retro stil 50-ih. Sjajan i praktičan dodatak za vaš dom: Klarstein Irene hladnjak sa zamrzivačem pretvara kuhinju u pravi retro bistro 50-ih.
KLARSTEIN retro hladnjak sa zamrzivačem Irene, crni
KLARSTEIN retro hladnjak sa zamrzivačem Irene, crni
315,90 €
u Klarstein

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe