Höfner HCT-500/1-SB

Höfner HCT-500/1-SB

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom: Suvremena verzija Hofnerove violinske bas gitare u sunburstu nudi onima koji žele posjedovati jednu od svjetskih ikonskih g... Pročitaj cijeli opis
738,00 € -10 %
667,00 €
-10 %738,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 23:11.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Höfner HCT-500/1-SB. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta gitare
bas
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B82202
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom: Suvremena verzija Hofnerove violinske bas gitare u sunburstu nudi onima koji žele posjedovati jednu od svjetskih ikonskih gitara priliku da to učine po vrlo povoljnoj cijeni. Vraćanje stila verzije 1964. godine. Sastojka održavanja unutar tijela daje suvremene, dubokim rezonantnim bas zvukima dok još zadržava izvorni Hofner Beatles bas zvuk. S kratkim razmjera od 30 "i malim violinskim basom, to je jedan od najvećih električnih bas gitara ikada napravljenih. Finish: Sunburst
Höfner HCT-500/1-SB
Höfner HCT-500/1-SB
667,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe