Polaroid PLDD345 086 Havana/Kristalni

Polaroid PLDD345 086 Havana/Kristalni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Priča o Polaroidu započinje 1929. godine, kad je harvardski student Edwin Land patentirao prvi polarizacijski filtar na svijetu. Danas je Polaroid vodeći u svijetu u tehn... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 1:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Polaroid PLDD345 086 Havana/Kristalni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Naočale za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00BE94C0
Prijavi grešku
Priča o Polaroidu započinje 1929. godine, kad je harvardski student Edwin Land patentirao prvi polarizacijski filtar na svijetu. Danas je Polaroid vodeći u svijetu u tehnologiji polariziranih leća i jedna od najpouzdanijih marki naočala. Naočale Polaroid kombiniraju modu s jedinstvenom tehnologijom, uz iznimno privlačan omjer cijene i učinkovitosti.Dioptrijske naočale Polaroid PLDD345 086 dio su najnovije zbirke Polaroid pažljivo oblikovanih za i muške i ženske (unisex). Ovaj elegantni puni okvir model odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala i njegov ovalne oblik čini Polaroid PLDD345 sjajan odabir posebno za okrugle, ovalne, kvadratne kao i srcolike lica.Materijal korišten za ovaj okvir je lagana plastika, pruža iznimnu pouzdanost i izdržljivost. Kupite svoje naočale Polaroid PLDD345 086 na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.
Polaroid PLDD345 086 Havana/Kristalni
Polaroid PLDD345 086 Havana/Kristalni
52,99 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe