Stokke prečka Baby set za Tripp Trapp - Serene Pink

Stokke prečka Baby set za Tripp Trapp - Serene Pink

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Tada je vrijeme da se Tripp Trapp Newborn Set zamjeni sa Tripp Trapp Baby Set-om. Baby Set dizajniran je specifično za bebe i manju djecu kako bi oni mogli sigurno i u... Pročitaj cijeli opis

59,90 €
3-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
89,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Stokke prečka Baby set za Tripp Trapp - Serene Pink. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00BF322C
Prijavi grešku

Tada je vrijeme da se Tripp Trapp Newborn Set zamjeni sa Tripp Trapp Baby Set-om. Baby Set dizajniran je specifično za bebe i manju djecu kako bi oni mogli sigurno i udobno sjediti za stolom za kojim će imitirati socijalne, verbalne i motoričke vještine svih onih koji sjede za zajedničkim stolom.

Baby Set za Tripp Trapp sastoji se od visokog potpornja za leđa te sigurnosne ogradice. Vaše dijete može početi koristiti Tripp Trapp stolicu sa Baby Set-om kada počne samostalno uspravno sjediti, obično u dobi od 6 do 9 mjeseci starosti. Možete ga koristiti do otprilike 3 godine, u kojem će vremenu pružati zaštitu vašeg djeteta prilikom sjedenja. Baby Set je dostupan u svim bojama kao i Tripp Trapp dječja stolica. Baby Set je siguran za pranje u perilici posuđa.

*Tripp Trapp Baby Set može se koristiti sa Tripp Trapp sjedalicama proizvedenim od 5/2003 godine i serijskim brojevima koji počinju sa 3, 4 ili 5 te svim novim ekskluzivnim serijama Tripp Trappa.

Dizajniran sa sigurnošću na prvom mjestu.

sastoji se od visokog potpornja za leđa i prednje sigurnosne ogradice te središnjeg remena koji dolazi između nogu
dizajn ogradice i središnjeg dijela omogućuje sigurno smještanje nogu djeteta sa svake strane držeći dijete u sigurnom položaju
vaše dijete može koristiti Tripp Trapp dječju stolicu sa Baby Set-om od trenutka kada može samostalno sjediti

Stokke prečka Baby set za Tripp Trapp - Serene Pink
Stokke prečka Baby set za Tripp Trapp - Serene Pink
59,90 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe