Cressi Set Pluma Bag-39/40

Cressi Set Pluma Bag-39/40

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom:Ronilački set s perla maskom, Gamma snorkelom i plumskim perajama, pogodan za ronjenje i rekreativno ronjenje. Maska Pearl i... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
78,40 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 17:52.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Cressi Set Pluma Bag-39/40. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta ronilačke opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00BF5B7A
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom:Ronilački set s perla maskom, Gamma snorkelom i plumskim perajama, pogodan za ronjenje i rekreativno ronjenje. Maska Pearl ima mali unutarnji volumen koji pruža savršen pogled u svim smjerovima. Također je opremljen mekim, prozirnim silikonom koji savršeno prianja uz lice i sprječava vodu. Snorchel Gamma ima anatomski oblikovano tijelo, ventil za izdisanje na donjoj strani i lukobran na vrhu cijevi za disanje ili anti-alergijski zamjenjivi usnik. Pluma peraje pružaju maksimalnu udobnost zahvaljujući mekanom prtljažniku, čvrste lišće jamče brzo pomicanje dok se ne udaraju bez potrebe za velikim naporom ili ojačanim dnom cipele koja štiti stopalo od ozljeda. Set se isporučuje u praktičnom pakiranju. Veličina: 39/40
Cressi Set Pluma Bag-39/40
Cressi Set Pluma Bag-39/40
70,50 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe