vidaXL Mrežna rasvjeta za božićno drvce sa 180 LED žarulja IP44 180 cm

vidaXL Mrežna rasvjeta za božićno drvce sa 180 LED žarulja IP44 180 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ove LED svjetiljke posebno su dizajnirane za dekoraciju vašeg božićnog drvca i stvorit će lijepu atmosferu. Rasvjeta se sastoji od 180 veoma snažnih LED dioda, koje su vr... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 20:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Mrežna rasvjeta za božićno drvce sa 180 LED žarulja IP44 180 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina (cm)
180
LED
da
Napajanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01902F37
Prijavi grešku
Ove LED svjetiljke posebno su dizajnirane za dekoraciju vašeg božićnog drvca i stvorit će lijepu atmosferu. Rasvjeta se sastoji od 180 veoma snažnih LED dioda, koje su vrlo energetski učinkovite i emitiraju blještavo bijelu svjetlost. Ova lijepa božićna dekoracija je otporna na vodu i stoga je pogodna i za unutarnju i vanjsku upotrebu. Jednostavno možete [...] Ove LED svjetiljke posebno su dizajnirane za dekoraciju vašeg božićnog drvca i stvorit će lijepu atmosferu. Rasvjeta se sastoji od 180 veoma snažnih LED dioda, koje su vrlo energetski učinkovite i emitiraju blještavo bijelu svjetlost. Ova lijepa božićna dekoracija je otporna na vodu i stoga je pogodna i za unutarnju i vanjsku upotrebu. Jednostavno možete postaviti ovaj ukras na vrh božićnog drvca i njegove svjetleće žice će prirodno osvjetljavati pod. To će biti prava atrakcija, osobito navečer, a služi i kao ugodan izvor ambijentalnog svjetla. Ako nisu u uporabi, LED svjetla mogu se jednostavno spremiti za korištenje za sljedeći blagdan. Adapter je također uključen u isporuku. Zabavite se tijekom blagdana uz našu LED rasvjetu za jelku! imajte na umu da božićno drvce i kuglice nisu uključeni u isporuku.Boja svjetla: Topla bijelaMaterijal: PVCPrikladna visina drveta: 180 cmUlazni napon: 220 V ~Izlazni napon: 31 V ?Snaga: 3,6 WIP oznaka: IP44Sa 180 LED žaruljica velike snagePogodno za unutarnju i vanjsku uporabuAdapter je uključen
vidaXL Mrežna rasvjeta za božićno drvce sa 180 LED žarulja IP44 180 cm
vidaXL Mrežna rasvjeta za božićno drvce sa 180 LED žarulja IP44 180 cm
39,15 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe