Rolete za zatamnjivanje od bambusa 150x160 cm smeđe

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ova roleta za zatamnjivanje od prirodnog bambusa, osmišljena je kako bi osigurala privatnost a istodobno pruža dovoljno svjetla, što je čini izvrsnim izborom za pokriv... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 18:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Rolete za zatamnjivanje od bambusa 150x160 cm smeđe. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina (cm)
160
Širina (cm)
150
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00E4A625
Prijavi grešku

Ova roleta za zatamnjivanje od prirodnog bambusa, osmišljena je kako bi osigurala privatnost a istodobno pruža dovoljno svjetla, što je čini izvrsnim izborom za pokrivanje prozora.

Neutralni ton roleta od bambusa, dobro se uklapa u veliki broj unutarnjih uređenja. Njihove letvice od bambusa povezane zajedno s pletenim užadima, filtriraju svjetlo na veoma živopisan način. S ovim roletama, možete kontrolirati količinu svjetla u vašoj sobi. Rolete su izrađene od visokokvalitetnog bambusa i ostalih ekološko prihvatljivih materijala. Sjenilo od bambusa lako se čisti s pernatom metlicom za čišćenje prašine, lako se postavlja i upravlja.

Molimo da pažljivo provjerite veličinu prije nego što izvršite kupnju. UPOZORENJE: Mala djeca se mogu udaviti petljama na povlačnim užadima, lancima, trakama i unutarnjim kabelima kojima se upravlja proizvodom. Da biste izbjegli gušenja i neprilike, držite užad, izvan dohvata male djece. Može se desiti da se užad omotaju djetetu oko vrata. Premjestite krevete, krevetce i namještaj dalje od užadi. Ne vežite uzice. Provjerite da se užad ne okreću i nisu zapetljana.

Boja: Smeđa
Materijal: Bambus
Veličina: 150 x 160 cm (Š x V)
Njega i održavanje: Očistite krpom ili pernatom metlicom za čišćenje prašine
Jednostavno je pričvrstiti
Isporuka uključuje 1 roletu

Broj paketa: 1
Rolete za zatamnjivanje od bambusa 150x160 cm smeđe
Rolete za zatamnjivanje od bambusa 150x160 cm smeđe
54,02 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe