Klupa za dizanje utega sa stalkom i setom utega 60 5 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Višenamjenska klupa za dizanje utega sa stalkom za utege i setom dvoručnih i jednoručnih utega odličan je izbor za vježbanje različitih skupina mišića. Obavezna je za sve... Pročitaj cijeli opis
345,74 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 18:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Klupa za dizanje utega sa stalkom i setom utega 60 5 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dubina (cm)
147 cm
Max. opterećenje uređaja (u kg)
60.5 kg
Širina (cm)
123 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00E9DDD7
Prijavi grešku
Višenamjenska klupa za dizanje utega sa stalkom za utege i setom dvoručnih i jednoručnih utega odličan je izbor za vježbanje različitih skupina mišića. Obavezna je za sve početnike u vježbanju s utezima. Radite potiske s klupe, stražnje pregibe nogu, trbušnjake i vježbe za prsne mišiće pomoću naše klupe za dizanje utegš Budući da je udobnost tijekom vježbanja iznimno važna, klupa za dizanje utega ima naslon za leđa s 4 nagiba, dobro je podstavljena i ima valjke od pjene koji podupiru koljena. Vježbanje s dvoručnim utegom vrlo je sigurno zahvaljujući sigurnosnim držačima. Klupa za dizanje utega nakon uporabe može se jednostavno sklopiti i pohraniti okomito. Set dvoručnih i jednoručnih utega sadrži čvrste kromirane šipke s opružnim spojnicama s brzim djelovanjem (za šipku s dvoručnim utezima), neklizeće kvrgave drške i zvjezdaste vijke s utorima i poklopcima (za šipku s jednoručnim utezima) za sigurno pričvršćivanje ploča za utege. Možete vježbati bez brige o sigurnosnim pitanjima. Ploče za utege napravljene su s čvrstom navlakom od polietilena. Mogu se kombinirati na razne načine za različite svrhe vježbanja. Isporuka uključuje klupu za dizanje utega, šipku za dvoručni uteg, dvije šipke za jednoručni uteg, šest ploča za utege od 1,25 kg, četiri ploče za utege od 2,5 kg, četiri ploče za utege od 5 kg, dvije ploče za utege od 10 kg, četiri poklopca i dvije opružne spojnice.
Klupa za dizanje utega sa stalkom i setom utega 60 5 kg
Klupa za dizanje utega sa stalkom i setom utega 60 5 kg
345,74 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe